Nagyon bosszant a dolog! Mi a véleményetek? Kicsit mérges lettem. Bővebben lent
Szia!
Ha már készen vannak a szükséges papírok, akkor add le pénzért! Eljuttatják a tejet a megfelelő babának, akinek szüksége van rá!
Szia!
Szerintem ne így fogd fel, nézd a jó oldalát. A vizsgálatokat előbb-utóbb úgy is el kellett volna végezned (hiszen pl. az éves tüdőszűrés biztosan kimaradt a terhesség miatt). Ez alatt a 1,5 hónap alatt etettél még egy gyereket, ez csodálatos érzés!
A "fölösleges" fejéssel tudsz a fagyasztóba vésztartalékot képezni. Előbb-utóbb úgy is beáll az új kereslet-kínálat. Azért azt sem szabad elfelejteni, hogy rendszeresen vannak fejlődési ugrások, amikor egyik napról a másikra több tej kell a manóknak, ezért neked akkor majd nem kell szenvedned a plusz tejért.
Ha mégis keresnél tejtesót, hirdesd meg, ragaszd ki a játszótereken, keress a neten. Hozzánk pl. egyáltalán nem járt ki a védőnő (én se hozzá), honnan is tudhatta volna, ha nem lett volna elég tejem! A védőnők se mindent tudók.
Üdv:
Egy anyatejleadó anyuka
Biztos kap érte jutalékot a tápszergyártótól. :-( Hogy egy orvos hogy lehet ennyire szűklátólörű?
Biztos egyébként, hogy nem jönnének ki érte? Ezenkívül ha megvannak a papírjaid, akkor próbálkozhatsz azzal, hogy meghirdeted a neten, vagy itt is: [link] Hátha összeakadsz valakivel, akinek meg épp tej kellene, és a közeledben lakik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!