Szerintetek rossz anya vagyok? (többi lent)
Kislányom 2 hónapos, anyatejes. Anyósom több dolog miatt kritizálta a szoptatási szokásaimat.
1. Teljesen kiakadt azon, hogy miért nem adok teát a babának. Én meg csak néztem rá bután, hogy teát??? még vizet sem kapott soha. Erre kiakadt, hogy szegény gyerek nem kap inni.
2. Nálunk igény szerinti szoptatás van. Tehát, ha óránként kér cicit, mert pl növekedési ugrásban vagyunk, akkor óránként kap cicit. Szerinte túl sokat megengedek a babának, szigorúan be kell tartani a 3 órát és hagyni kell sírni.
3. Miért ciciből etetem, miért nem fejem le?? Azt mondta, hogy meg kéne tanulnia cumisüvegből enni, mert ha elapad a tejem, nem tudom majd etetni.
Folyton az hallgatom tőle, hogy rosszul csinálom. Amikor nálunk van, üvöltve sír a gyerek, pedig nem sírós baba. Elbizonytalanodtam, hogy lehet mégis rosszul csinálom?
Szerintem ne foglalkozz vele. Hadd mondogassa a hülyeségeit, te úgy is úgy csinálod, ahogy te akarod.
Próbáld minél ritkábbá tenni a találkozásokat.
Ha pedig nagyon durva, akkor a férjed állítsa le, végül is az ő anyja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!