Nagyon rossz anya vagyok, vagy más is van így?
Figyelt kérdés
Most 6hetes a lànyom a nagyobb 4 éves lesz,az a bajom hogy kevés idö jut a nagyra,mindig hív hogy jàtszak de alig jutok hozzà,mert a kicsi folyton szopizna,tegnap megelégeltem és adtam neki tàpszert,ami utàn persze aludt,de én nagyon rosszul éreztem magam.mit tehetnék hogy vàltozzanak a dolgok?2013. ápr. 10. 10:15
1/17 anonim válasza:
hát én ezért nem adtam volna tápszert!! nekem is van 2.5 éves lányom és egy hét hetes csecsemő fogom a picitbe a kenguruba vagy hordozokendöbe és kedvére szopcsizhat viszem hozom öt.a naggyal ugyanugy el tudok játszani(kivéve labda játék)
2/17 anonim válasza:
Ne haragudj, de nekem ez durva. Igazán erre szólni se sokat tudok...De ha Te ezt az utat választod, akkor lelked rajta! Ítélkezni emiatt senkinek sincs joga, én sem teszem. Én biztos, hogy ilyen ok miatt nem választanám ezt az utat.
4/17 petera6 válasza:
Szerintem ettől egyáltalán nem vagy rossz anya :) Gondolom azért 1 db tápszeres etetéstől nem fog eltűnni az összes tejed. Én megértelek, ha ez számít valamit. :)
16hkm
5/17 anonim válasza:
Szerintem sem vagy rossz anya! Igaz, nekem csak egy gyerekem van, de már csak miatta sem tudom elképzelni, hogy hogyan lehet "kétfelé szakadni". A tápszer pedig egyáltalán nem katasztrófa, mint ahogy néhányan gondolják. Semmi baja nem lesz tőle, és a tejed sem fog eltűnni attól, ha néha-néha adsz neki. Magadnak kell megtalálni az egyensúlyt a két gyerekkel, és ez nem könnyű! Ne érezd magad rossz anyának azért, mert a nagyobbal is szeretnél foglalkozni!
6/17 anonim válasza:
Nem, ettől nem vagy rossz anya. Azt tedd, ami nem okoz lelkifurdalást, és úgy érzed az a legjobb mindhármótoknak. Ha ez azt jelenti, hogy időnként adsz neki tápszert, akkor adj. Nem méreg. De ha rosszul érzed magad ettől, akkor tényleg próbáld ki mondjuk a kendőt.
7/17 anonim válasza:
A "rossz anyaság" nem itt kezdődik...
8/17 anonim válasza:
0% lett a válaszom? köszönöm (elsö vagyok) csak azért mert felháborodtam? vagy mi nem jo ötlet a kendő vagy kenguru?) komolyan nem értem a lepontozot de köszi pacsit rá
9/17 anonim válasza:
nem vagy rossz anya. de én sem adtam volna tápszert....
Nekem is 2 van pontosan 25 hónap korkülönbséggel. A picit én is mindig kendőbe raktam (aúgy a nagyobbatis hordoztam), így ugyanúgy le tudtam ülni mellé, a pici sem volt elhamyagolva, de a nagy sem.
10/17 anonim válasza:
Egyáltalán nem vagy rossz anya!!!!! Ne vedd a szívedre!!! Tudod vannak olyan mesekönyvből kilépett háziasszonyok, édesanyák, akik mindent maximálisan jól csinálnak, sosem hibáznak. Nekem van egy 23 hónapos kisfiam. Most várjuk a második babát, igaz, még csak a 11. hétnél járok. Néha már most elgondolkodom rajta, hogyan is fogom megoldani azt, hogy kellő figyelmet kapjon a nagyobb gyermek. Próbáld úgy beosztani az idődet, hogy amikor a csöppség alszik, semmi más dolgod ne legyen, csak a nagyobb gyermekkel törődhess. Biztosan nem egyszerű, de mindent meg kell próbálni. Most már talán végre beköszönt a tavasz. Elmehettek együtt sétálni, játszótérre. A picit elnyomja majd a friss levegő, te pedig játszhatsz a másik gyerkőccel. Kitartás, és azért a szoptatásról ne mondj le!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!