Rossz anya vagyok, hogy nem erőltetem tovább a szoptatást? Bővebben lent.
Nem vagy rossz anya! Nem mindenkinek van sok teje. Ez a sűrűn szoptass,majd akkor lesz egy ostobaság. Sok gyerek nőtt fel eddig is anyatej nélkül. Sőt,az előző generációk tehéntejen,mert nem volt még akkor tápszer.
Mégis egészséges felnőttek lettek.
A jó anyaság nem függ attól,hogy szoptatsz-e? Csak mostanában ezzel akarnak lelkiismeretfurdalást ébreszteni az anyákban.
Nekem is 2 hós a pici, és este már muszáj neki tápszert adnom, mert egyszerűen nincs. Nappal 4 órákat kibír evés nélkül, akkor fel tud telítődni de este 9kor fürdés van, 7kor eszik, aztán 9kor is akar, persze akkor már nincs normálisan tejem. Igaz én csak pótlásnak adok neki, éjjel megint van, és reggelre is és ez így megy :-)
Ne aggódj, ha nincs, nincs. Nem olyan nagy gond mint beállítják. Nem a Te hibád, én is mindennel próbálkozom h legyen több, de ha nem, hát nem, örülök h ennyi is van... :-)
Szakembert kerestél már meg a gondoddal? Mert ha kapnál pár tippet, lehet, hogy új erőre kapnál és tennél még egy próbát.
Persze te tudod, érzed, hogy mit akarsz igazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!