Nagyon rossz anya vagyok, vagy más is van így?
Figyelt kérdés
Most 6hetes a lànyom a nagyobb 4 éves lesz,az a bajom hogy kevés idö jut a nagyra,mindig hív hogy jàtszak de alig jutok hozzà,mert a kicsi folyton szopizna,tegnap megelégeltem és adtam neki tàpszert,ami utàn persze aludt,de én nagyon rosszul éreztem magam.mit tehetnék hogy vàltozzanak a dolgok?2013. ápr. 10. 10:15
11/17 anonim válasza:
Ismét a 10-es vagyok. Sokat gondolkodtam, és az jutott eszembe, hogy akár szoptatás közben elheveredhettek az ágyon, és miközben a pici eszik, a nagyobbnak elmondhatsz egy mesét, megkérheted, hogy mondja el, mi történt az oviban. Ha ő is kislány, adj neki egy pelust, és miközben tisztába teszed a babát, hagyd, hogy ő is gyakoroljon az egyik játékán. A dicséretet ne feledd!!!!! Ő neked akar megfelelni, úgyhogy ez nagyon nagyon fontos!!! Ne maradjon el! Amikor fürdeted a kistesót, néha megengedheted, hogy ő is megfürdesse veled egyidejűleg a játékbabáját. Ez mind közös program, és biztosan élvezni fogja! :)
12/17 anonim válasza:
8-as! Ne vedd a szívedre! Engem is lepontoztak, mert azt mondtam nem helyes, pedig én sem vagyok "mesekönyvből kilépett háziasszony", csupán annyit mondtam, hogy ilyen ok miatt nem etetném a gyereket tápszerrel, főleg, ha van tej. Azt is írtam, hogy emiatt nincs senkinek joga ítélkezni, én sem teszem, mégis lepontoztak. Amúgy írták páran, hogy egy kis tápszertől nem lesz baja. Nem is lesz, csak ez egy út afelé, hogy a gyerek tápszeres legyen. Bizony az olyan dolog, hogy az elején sokáig szopik a baba, mert nem elég ügyes. Türelem kell. A nagy 4 éves, vele már el lehet beszélgetni, meg lehet magyarázni a dolgokat. Az én fiam most 12 hónapos és 10 hetes terhes vagyok. 20 hónap lesz a korkülönbség, lesz elég bajom az biztos, de azt már most tudom, hogy a kicsi nem fog csak azért tápszert kapni, hogy a naggyal eleget tudjak foglalkozni. Ja, igen és hintsétek csak tovább a kérdezőben, hogy milyen klassz dolgot csinál! Semmi baja nem lesz egy kis tápszertől... Gyagyások gyülekezete komolyan mondom. Pontozzatok csak nyugodtan!
13/17 petera6 válasza:
Ne izguljatok már, engem is lepontoztak, pedig én azt írtam, hogy nem gáz :) Ilyenkor csak beszabadul valami elmebeteg és végignyomja olvasás nélkül. Teljesen mindegy milyen pontjaid vannak :) Volt egy kérdés, mindenki megválaszolta, ahogy gondolta, ennyi. A kérdező meg majd eldönti, hogy melyiket fogadja meg, fontolja meg.
14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vàlaszokat,èn senkit nem pontoztam le!!mindenkinek lehet sajàt vèlenye.
Ezèrt is kèrdeztem,a kendöt vagy a kengurut kipróbálom,melyiket ajánljátok?
Persze tisztában vagyok vele hogy a szoptatás a legjobb a gyereknek,nem is akarom abbahagyni,csak én is elfáradhatok és kiborulhatok mert nem vagyok szuper anya hanem egy sima anya,aki azt gondolta,hogy egy gyerekkel már végigcsinálta,akkor a másik már nem jelenthet gondot...hát mindig az jön amire nem számítunk erre készüljön mindenki aki a másodikat várja :))
2013. ápr. 10. 13:46
15/17 anonim válasza:
hordozokendő a legpraktikusabb
16/17 anonim válasza:
Jó anya vagy! Régen úgy mondták:ha az egyik ujjamat harapom az is fáj, ha a másikat az is fáj. Meg még rosszul is érzed magad! Hát mi ez, ha nem az, hogy jó anya vagy? A részletes megoldásokat meg már írták a többiek, majdcsak kiválasztod, nektek mi felel meg a legjobban. Hagyj időt magadnak, hogy kialakíthass valami igazán jót
17/17 anonim válasza:
Nem vagy rossz anya. Nálam 17 hónap a korkülönbség, most 2 hónapos a kicsi. É igen, én is adtam már tápszert, sajnos nem tudok annyira maximálisan mindent bevetni a szoptatás érdekében, mint anno a naggyal. És tudod mit? Már bűntudatom sincs, mindenki így boldog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!