Mit tegyek? Bovebben lent.
Figyelt kérdés
A kisfiam 34 holnapos es cicizik,de ugy erzem naprol napra kevesebb a tejm,.Ittam a ,,Nutrinatal,,teat 3 napig jo volt uttana smi hatas.Mit ajanlotok?2010. ápr. 19. 19:36
1/8 A kérdező kommentje:
Vagyis 3 holnapos bocsi elirtam
2010. ápr. 19. 19:38
2/8 anonim válasza:
3 hónaposan fejlődési ugrás van. Lehet, hogy emiatt érzed kevesebbnek a tejet. Egyébként milyen jelei vannak annak, hogy kevesebb a tej?
3/8 A kérdező kommentje:
Mind a ket cicimet kiszopja es meg cumisuvegbol is eszik 50net.Osszesen ugy 120 eszik.
2010. ápr. 19. 20:06
4/8 anonim válasza:
Hát én megittam és megettem minden csodaszert amit kapni lehet. Sajnos nem segített. Maradt a tápszer az orvos tanácsára.
Amit kipróbáltam: More Milk kapszula, homeopátiás bogyó: urtica urens, alkoholmentes sör, köménymagleves, szoptatós teák (naturland, hipp)
5/8 anonim válasza:
előző vagyok:
kihagytam a fejést, és hogy igény szerint szoptattam.
6/8 anonim válasza:
Én is pont 3 hónaposan éltem ezt át. Előtte 150-200 ml-t is megivott egy ciciből, aztán kettőből 80-at. Nem tudom mi történt, de állandóan mellen volt a baba, hogy legyen több tejem. Egyébként rajta nem láttam, hogy éhes lett volna, csak én ijedtem meg. Kb 1 hét alatt megint sok tejem lett. Állítólag néha pihen a szervezet, nem tud folyamatosan sok tejet termelni. Pihenj sokat.
7/8 anonim válasza:
kb ilyen idős volt a babám,mikor alig volt tejem,a fiam meg állandóan éhesvolt.aztán eltelt pár nap és megint lett tejem.lehet,hogy tényleg csak fejlődési ugrás.tedd cicire,amilyen gyakran lehet.
8/8 A kérdező kommentje:
AZ BEZAVARHAT HOGY BETEG LETTEM.mOST MAR NEM IS AKAR CICIROL ENNI.
2010. ápr. 21. 06:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!