Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mi lehet a gond? Bovebben lent:

Mi lehet a gond? Bovebben lent:

Figyelt kérdés
3honapos a babam, kb 1hete minden szopi csak 4-10 percig tart,majd elkezd sirni, forgolodik, nyoszorog. Ilyenkor felveszem, puzik, bofizik. Ujra probalom szopiztatni es csak sir, forgolodik. Eroszakkal nem akarom h egyen, megsem eszik. A sulya pedig nemnagyon gyarapszik. Nem tudom mennyit eszik, eleg e neki. A vedono ajanlja h adjak neki extran tapszert. Ti mit csinalnatok?
2009. szept. 27. 21:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Szopi után próbáld meg egy kicsit hasra fektetni. Ha bealudna akkor jó mert nem mozogja le a kajcsit. Ha utána újra felkel megint szopi és megint hasra. Nálam bevált!
2009. szept. 27. 22:14
 2/4 anonim ***** válasza:
szia!nem fáj neki esetleg valamije?esetleg szájpenész?vagy nincs megfázva és esetleg nem kap rendesen levegőt?ezek is okai lehetnek...két ciciből szoptatsz?ha nem esetleg kínáld meg a másikkal ,hátha még kér.mindenesetre,ne erőltesd,tartsatok egy kis szünetet,utána hátha nagyobb kedvvel újrakezdi..sok sikert,ne add fel!
2009. szept. 28. 07:39
 3/4 anonim ***** válasza:

Cumit cumisüveget adsz neki?Mennyi pisis kakis, pelus van?

Ebből kiderül mennyi a bevitel.

Ha nem boldogulsz kérj segtséget szoptatási szaktanácsadótól.

[link]

2009. szept. 28. 09:07
 4/4 anonim ***** válasza:
Nálunk is volt ilyen. Próbáld meg gyakrabban megetetni. Volt, hogy meglátta a cicit és ordított. Úgy kellett becsempészni a cicit a szájába. Én nem adtam pótlást, 1-2 hét alatt túl voltunk rajta.
2009. szept. 28. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!