Engednétek a testvéreteknek, hogy megszoptassa a babátokat, ha ez az ő érdeke és nem a babáé? Bővebben lent.
Bizony, bizony, régen is úgy csinálták az asszonyok, hogy odakínálták apunak, és az ő szívásától megindult a tej. :D
Még mindig "természtesebb" megoldásnak érzem, mint hogy idegen babát tegyek a mellemre. Nem tudom, hogy a tesódnak hogy jutott eszébe. :/
Másrészt a mellszívók nekem se váltak be, hiába próbáltam ki többfélét is. Sajnos a szülés után inkubátorban volt a kislányom napokig, muszáj volt valahogy elkezdeni, hogy egyáltalán legyen tejem. Kénytelen voltam megtanulni kézzel fejni, és azt kell mondjam, hogy jobban bevált, mint bármelyik drága gép. Az is elég bután tud kinézni, meg hülyén is érzi magát közben az ember (én legalább is így éreztem), de ettől még bevált.
Meg lehet tanulni, csak akarni kell. És akkor nem lesznek ilyen gondjai, hogy bedurran a melle.
Inkább arra keressen megoldást, hogy a babája minden nap elfogadja az anyatejet, vagy válassza el teljesen.
Mennyivel nagyobb az ő gyereke?
Én pusztán azért gondolkodnék el rajta, mert hogy egy másfél évesnek messze nem ugyanolyan tej jár, mint mondjuk egy félévesnek...
kisfiam és unokahugom között 3 hét van. megesett, hogy amíg tesóm a nagyobbat altatta, a kicsi megéhezett, és nagyon sírt. teljesen természetes volt, hogy megkínálom (fordítva is működött vola), viszont a gyerek nem fogadta el.
szóval igen, ha úgy van, simán "kölcsönadnám"... de azért jó lenne, ha megtanulna fejn i, mert nem mindig van másik baba kéznél.
#13 vagyok... akkor ráhibáztam a gyerekek korára :D
de tényleg, szerintem nincs benne semmi, és amúgy ha egyforma idősek lennének a gyerekek, lehet, hogy téged is másként érintett volna a kérdés. így valóban nem oké a dolog. és nem azért mert "fura", hanem mert más a tej összetétele, és a tiednek nem feltétlen jó az, ami egy nagy gyereknek... mint ahogy a te tejedet sem nagyon kaphatná egy újszülött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!