Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kis kutatás:Testvéreteknek...

Kis kutatás:Testvéreteknek lett előbb babája, vagy nektek?

Figyelt kérdés

Írjatok kort is(saját meg tesóét is).

Én 25 évesen lettem anyuka, nővérem 28 éves, de még nem tervez babát, ami furcsa, mert gyerekként mindig úgy hittem, hogy mivel ő az idősebb másfél évvel, tuti neki lesz előbb gyereke, de nagyon kezd lemaradni...:)

2011. dec. 7. 12:58
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Bátyám 26 évesen lett apa, én 27 évesen anya, és van köztünk 9 év.

Páromnak 3 testvére van, és ő a legfiatalabb. Ő 29 évesen lett apa, középső bátyja 33 évesen, legnagyobbik testvére 35 éves, de még nincs gyereke. Úgyhogy ők is fordítva működnek, mint ahogy kor szerint "illene". De hát mások vagyunk, más-más párkapcsolatban, és végülis nem az életkor szabja meg a gyerekvállalást.

2011. dec. 7. 13:02
 2/19 anonim ***** válasza:
Nővérem 34 éves, én 31.Neki lett előbb babája 16 évesen, természetesen nem akarták! Aztán nekem született babám, majd a második gyerkőceink meg egyszerre születtek :) (5hét van köztük)
2011. dec. 7. 13:05
 3/19 anonim ***** válasza:
a nővéremnek lett legelőbb babája,21 évesen szült,most már 28,aztán a bátyámnak lett babája 30 évesen,most már 5 éves a kislány,én 21 évesen lettem anyuka (tervezett baba),4 hónapos a kislányom,és még van egy 20 éves öcsém,de neki még nincs tervben a családalapítás
2011. dec. 7. 13:09
 4/19 anonim ***** válasza:
Az idősebb nővérem 20 évesen (hat évvel idősebb nálam)lett anya. A kisebb nővérem 18 évesen ( négy évvel idősebb nálam) lett anya. Én 28 évesen szültem az első gyermekem.
2011. dec. 7. 13:09
 5/19 anonim ***** válasza:

Bátyám 25 évesen lett apuka, majd 27 évesen kétszeres apuka.

Én 27 évesen szültem a fiamat.

3 év van közöttünk.

Párom a legidősebb, ő 32 évesen lett apuka, az öccsei 6 évvel fiatalabb ikrek, az egyiknek van még csak gyereke, ő pár hónappal a 27. szülinapja előtt lett apuka.

2011. dec. 7. 13:10
 6/19 anonim ***** válasza:

1 évvel idősebb a bátyám mint én. Amikor az első babámmal voltam terhes, ő akkor halt meg :( (nincs gyereke)

Egyébként azt hittem, hogy neki hamarabb lesz mint nekem.

2011. dec. 7. 13:13
 7/19 anonim ***** válasza:

A bátyám első gyereke éppen 30 éves korában született, a második rá 4 évre.

Az n lányom 24 éves koromban született.

Tehát én fiatalabb voltam, mint tesóm. De ő idősebb nálam 16 évvel, szóval jóval előbb lett gyereke. :D

2011. dec. 7. 13:13
 8/19 anonim ***** válasza:
31 éves vagyok 3 gyerkőcöm van. A bátyám 37 és egy sincs neki! Az öcsém 30 és neki sincs... Közeljövőben nem is lesz. Mondjuk ők fiúk. De több olyan barátnőm is van akiknek a huga előbb szült (akár több évvel is)mint ők.
2011. dec. 7. 13:17
 9/19 anonim ***** válasza:
25 vagyok, hugom még csak 19. Nem tudom, hogy lesz-e babája 25 éves kora előtt, de nem valószínű.
2011. dec. 7. 13:18
 10/19 anonim ***** válasza:
nekem 23 éves született a fiam, a 2 évvel fiatalabb húgomnak szintén 23 éves korában született a fia. Azóta nekem született még egy fiam 5 év korkülönbséggel, a húgom viszont nem tervez kistesót.
2011. dec. 7. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!