Pobalok baba halozsakokat tervezni es szeretnek kozvelemeny kutatas szerut csinalni! Ha van kis idod segitenel?
amit nem szeretek: ha a bélés nincs hozzávarrva körbe a külsejéhez, mert akkor összegubancolódik
anyaga: pamut
alakja enyhén bővülő, de nem hosszabb, mint a gyerek hossza + 20-30 cm
a cipzár hely: bal oldalt
gombos felül (patent könnyen szétjön), hogy könnyű legyen ráadni
bár bejött az is ha elöl középen van a cipzár, de a felül gombos, oldalt cipzáros jobb
Nekem meg van a legjobb hálózsákom.
Ennek van egy belsö zsákja ahogy látod. majd a vastag külsö zsák. a legjobb télen.
ami lényeg, hogy a cipzár oldal van és össze húzni a zsáktól indulsz az összehúzásban. vagy is nem kell illesztgetni a cipzárt mikor a gyerek már alszik. (volt több olcso zsákom amiket kaptunk és mindegyiknél kívülröl kellett össze illeszteni a cipzárat ami idö és a gyerek felébredt miközben ezt csiáltam)
A másik hogy oldalt van a cipzár vagy is nem bántja a gyereket. az egyetlen ami jobb lenne ha lehetne a kézre egy vékonyabb rá tépözárazható újj lenne hozzá.
nyáron egy vékony zsákot használunk, de ez nem olyan jó. viszont ami a nyáribol hiányolok hogy pl a zsák alján kilehetne tépözárazni egy kisebb részt ahol ha melegebb van tudna levegözni a lába.
Szia!Én nagy "hálózsákmániás" vagyok!:)
Egész repertoárom van!Elvárásaim:
Nyári:
extravékony 100% pamutanyag
zippzáz elől ,végig középen,,felül a húzónál valami anyaggal lefedve a húzó,hogy ne piszkálja a babát!
karöltő ne legyen túl nagy
átmeneti:
plüss+ valamennyi bélés,belül pamut!!!!
elöl patent(sűrűn),vagy zippzár végig
a többi ugyanaz,mint a nyárinál
Téli:
Nah ez mumus!Van egy kevencem,de egy hatalmas nagy baja van!!!!Nincs ujja!
Minden szempontból imádjuk,de nagyon jó lenne,ha lenne egy lépatentolható ujja,akár egy vékonyabb anyagből,mondjuk egy bélelt plüssből,hogy tudja mozgatni a kis kezét a gyerek!
Van egy ,amin most nagyon dilemmázok,hogy megvegyem e.De félek,hogy túl vastag az ujja az anyagnak(ugyanz,mint maga a zsák) és nem fog tudni normálisan mozogni benne.
És nagyon jónak tartom,nyárra az olyat ,ami csak tényleg egy zsák és nincs vállpánja.Deréknák van egy laza gumírozás,és az tartja babán.
Igazból az alaknál nekem az fontos,hogy felül ne legyen túl bő,alul pedig jó bő legyen:))).
Szia,
nagyon jó a kezdeményezés, én azt tanácsolom, hogy nagyobb méreteket készíts, mondjuk sulis korig. 110-es méret után már nem nagyon kapni, és az én fiam, mint én anno mindenféle takarót lerúg magáról. A télit és nyárit is készítsd szerintem hosszú és rövid ujjal egyaránt, és a zipzár alul fusson körbe a kar alattig. Színben,anyagban meg olyat, amit lehet mosni bátran, mert a kakaó még szülői felügyelet mellett is kifolyik a hálózsákra...:-)
Második vagyok.
Amit felraktam halózsákot látnod kellene mert az a legszuperebb. nekünk is volt több de abban altatnod kellene pár napot a gyerekedet és meglátnád miért olyan jó.
Alvi a márkája de megnéztem otthon nem lehet kapni.
itt olyan 60-80€ között van az ára vagy is rettenetesen drága.
a korházban is ilyet adtak, takarót nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!