Miért nem fogadja el az anyatejet a babám?
Figyelt kérdés
A kisfiam nem tudott szopizni már az elejétől a cicimből. Fejtem neki a kezdetektől és cumisüvegből kapta a tejcit. Nem is volt semmi gondunk ezzel. Most 3,5 hós. De most pár napja nem akarja elfogadni az anyatejet. Muszály volt neki tápszert adnom mert már sírt annyira éhes volt és a tejcit meg kilöködte. A menstruációm lehet megjövöben van mert multkor már volt egy kis vérzésem. Mit tegyek? Ja és olyan vízesnek tünik a tejem. Tudnak valaki valamit mondani?2010. ápr. 18. 15:56
1/5 anonim válasza:
Ha úgy érzed, hogy meg fog jönni, akkor az is lehet az oka az elutasítsának. Csak fejd szépen tovább, fagyaszd le, jó lesz később belekeverni főzelékbe stb. és a tejed sem apad el. Remélhetőleg pár nap múlva újra elfogadja. Addig csak add nyugodtan a tápszert, esetleg megkockáztatnám (bár lehet, hogy alaposan leharapják a fejem emiatt) keverd össze a kettőt, hátha úgy el fogja fogadni. Sok sikert és kitartást :)
10 hónapos kislány anyukája
2/5 anonim válasza:
Én nem harapom le a fejedet:-) de azt olvastam,hogy az emésztetlen tejcsire a tápszer nem a legjobb,állítólag hasfájást okoz.Nem személyes tapasztalat,szerencsére nekünk sosem kellett tápszer.
3/5 anonim válasza:
Nyugodtan keverd össze-én is igy csinálom-a gyerekorvos javaslatára.Nem lett hasfájós.
4/5 A kérdező kommentje:
Én már össze is kevertem szintén a gyerekorvos javaslatára de a fiam így is kiérezte az anyatejet és így sem fogadja el. Valami más ötlet esetleg?
2010. ápr. 20. 07:22
5/5 anonim válasza:
Szia,szerintem fejd le egyenlőre a tejedet,rakd el a mélyhűtőbe.Biztos csak átmeneti állapotról van szó.Az én babám pedig a tápszer pótlást nem fogadja el egy pár napja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!