Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Miért nem fogadja el az...

Miért nem fogadja el az anyatejet?

Figyelt kérdés
A 3 hónapos kisfiamnak nem tudom etetőpohárban adni a lefejt anyatejet, mert nem fogadja el. Csak tápszerbe keverve (pótlás) akkor is nagyobb arányban kell legyen a táp. Tapasztaltatok valaha ilyet?
2010. febr. 2. 20:17
 1/9 anonim ***** válasza:

Vannak olyan babák, akik az anyatejet csak a ciciből fogadják el.

Miért nem szopizza ki? Valami gond van? Még pici, úgyhogy jó lenne neki 2-3 hónapig...

2010. febr. 2. 20:38
 2/9 A kérdező kommentje:
Tejszaporítás miatt fejek, de így nem sok értelme van, önthetem ki a tejet. A gyakori mellretétel nem segített (nem nőtt a tej, és nagyon kifárasztotta a gyereket).
2010. febr. 2. 20:42
 3/9 anonim ***** válasza:

Akkor viszont ne add fel, mert ettől szaporodni fog a tejed! Fagyaszd le, később még belefőzheted az első kajáiba, vagy add oda valakinek, aki megissza, vagy ha nem nagy mennyiség, ki is öntheted...

Nekem úgy vált be, hogy kb. 3/4-1 órával a szopi után fejtem (nem közvetlenül utána), ettől 2-3 nap alatt több tejem lett.

első

2010. febr. 2. 21:16
 4/9 anonim ***** válasza:
nem kell kidobni,tedd be fagyóba jó lesz bármire ^^
2010. febr. 2. 21:25
 5/9 anonim ***** válasza:
A tapszer edesebb,mint az anyatej,azert kell az neki.Ha olyan sok tejed van,hogy ki kell boritani,miert kell a babadnak tapszert ennie.Probalkozz a szopizassal!!Nehez lesz visszaszokatni a cicicre,de sikerülhet.De,ha nam sikerülne,akkor tedd a fagyoba,jo lesz,amikor majd hozzataplalsz(krumplihoz,repahoz).anyatejgyüjtöbe is leadhatod.Mas babak majd megisszak.(es meg penzt is adnak erte)
2010. febr. 3. 07:58
 6/9 A kérdező kommentje:
nem sok tejem van, hanem kevés, és szaporítás miatt fejek, de azt az anyatejet nem fogadja el etetőpohárból.
2010. febr. 3. 11:43
 7/9 anonim válasza:

Lehet,hogy nem elég meleg már a tej az itatópohárba.

Vagy,ha cumisü. nem akarod próbáld meg kanállal odaadni neki.

2010. febr. 3. 13:30
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi, valamit meg fogok próbálni a javaslataidból, mert most kell a tej, és nem később. Bár annyit tudnék fejni, hogy le lehessen fagyasztani...
2010. febr. 3. 13:55
 9/9 anonim ***** válasza:
Bocsi,teljesen felreertettem,amit irtal.Biztos,hogy a tapszer miatt nem kell neki a tejcsi.A keresztfiamrol tudom.Ö is igy csinalt,pedig az anyukajanak volt egy csomo teje.mikor lazas lett,a doki tapszert irt fel,mondvan,hogy ilyenkor nem szopizhat. Na attol kezdve nem is kellett neki.1-2 korty le-le csuszott,de ennyi.probald meg müanyag kiskanalbol vagy müanyag poharbol.Hatha.Amugy az en babamnak sem kellett a cumi,etetöpohar,cumisüveg egeszen 1 eves koraig.Ha semmi nem valik be,akkor keverd a tapszerhez,ha csak igy eszi akkor legyen.
2010. febr. 3. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!