Véres mellbimbóval lehet szoptatni?
Köszi, igen, fáj...sajnos.
De nem baj hogy véres tejet nywl? Jó azért nem ömlik csak berepedt sztem.
Én szoptattam így is, bár az első pár másodperc mocskosul fájt, viszont hamar rendbejött.
Jótanács: ne fejd,hanem a gyerek állítsa be a mennyiséget, hogy ne legyen túlkínálat. Kerüld a szoros melltartót is és borogasd hideg vízzel.
Mellgyulladás+ sebes, véres mellbimbó. Mindehhez kb 39fokos lázam volt. Ma szedem be az utolsó antibiotikumot.
Volt olyan hogy végig sírtam a szoptatást, de szoptatni kell belőle. Szopi után kenj szét a mellbimbódon anyatejet és hagyd a levegőn megszáradni. Én egy hete így mászkálok (mint valami ős asszony) és elég jól helyrejött :-) Bimbóvédő krém nekem nem jött be, mert két szoptatás között ugyan elég jól helyrejött, de utána újra felszakította és rosszabb lett. Esetleg próbálj ki többféle pózt, hátha valamelyik kevésbé fáj.
igen, én is szoptattam így anno. a doki is mondta, hogy mindenképpen.
úgy helyezkedjetek, hogy a baba álla legyen a csomó/gyulladás felé (néha elég nyaktekerő mutatvány :)). mindig az álla felőli részből üríti ugyanis a cicit...
Köszönöm!
Az " asszonyos" válaszon jót nevettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!