Aki első gyereknél nem tudott rendesen szoptatni, kevés volt a tej s gyenge, annál második gyereknél is hasonló várható vagy most akár ömölhet is a tej?
Igen. (Nincs gyenge tej.)
Ajánlom az lll.hu oldalt.
Köszönöm.
Megnézem az oldalt.
Elsőnél én is 2 hónapig szoptattam de elejétől hozzà kellett tàplálni.Amig jött mindig cicire tettem de sajnos nem volt elèg.Védőnő mondta hogy biztos gyenge a tejem s mivel stresszelős vagyok hogy az3rt nincs elég.
De ez jó hír hogy van remény.Talàn most már izgulni se fogok annyira.
Azzal lehet a legjobban elrontani,ha pótolsz. Pótlàs helyett tedd cicire. Ha egész nap cicizik akkor egész nap cicizik,ez ilyen.
Kisfiamat cukros löttyel itattàk a kórhàzban, ràadàsul lassú és béna volt, 3 hét volt mìg az első sìrós-fejős korszakon túl voltam,de utàna ràjöttem,hogy van elég tej, a gyerek jó kedvű mosolygós és sokat kakil:-) akkor megnyugodtam és leszartam mit mond a védőnő.
Kislànyomat màr a kórhàzban tàpszerezni akartàk,mert nem hìzott(naponta 16szor kakilt magzatszurkot). Nem hagytam,tudtam,hogy minden oké. Éreztem hogy jól cicizik és sokat( fiamhoz képest). 1,5 kg-t hìzott 2,5 hét alatt miutàn hazajöttünk. Lassan indult be a súlygyarapodàs,de sokkal gyorsabban hìzik azóta.
Magadban kell hinni és elhatàrozni,hogy kitartasz és szoptatni fogsz. Tényleg jó az lll.hu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!