Befelé fordult mellbimbóval hogy lehet szoptatni?
Figyelt kérdés
Esetleg van olyan akinek nem sikerült és emiatt a gyerek tápszeres lett.2015. okt. 23. 16:18
2/5 anonim válasza:
Nehezen :-( próbáld,amit az első válaszoló ír,ha nem megy esetleg próbálj fejni.Ne egyből tápszerhez nyúlj,csak ha sehogy nem sikerül és a kicsi éhes.Van amúgy tejed,próbáltál fejni?
3/5 anonim válasza:
Nekem csak bimbókiemelővel sikerült de ezen nem múlott. :)
4/5 anonim válasza:
Bimbóvédővel. Két gyereket szoptattam így. De abból is meg kell találni a megfelelő típust és méretet.
5/5 anonim válasza:
első hónapokban bimbóvédővel, mellszívós előfejéssel, sebes cicikkel, kezdetben fájdalommal. Már anyukám és a védőnő is azt mondta, hogy adjam fel, mert a körkörös berepedés nem fog másként meggyógyulni. A heg örökre megmaradt, de a tudat is hogy mindkét gyerekemet több mint két évig szoptattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!