Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mit lehet tenni, ha úgy tűnik...

Mit lehet tenni, ha úgy tűnik az egyik cicimből el akar apadni a tej? Hogyan menthetem meg?

Figyelt kérdés
2016. jún. 14. 07:58
 1/3 anonim ***** válasza:
Mellszívóval szívjad, talán beindul.
2016. jún. 14. 10:09
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem a jobb mellembe csak 2 hónapig volt,azt a cicim a lányom nem igazán szerette...így elapadt. Viszont csak a balból sikeresen szoptattam 1.5 évig :) 6hóig csak anyatejes volt egy is bőven elég volt.
2016. jún. 14. 19:52
 3/3 anonim válasza:
Nekem a jobb mellemben sokkal kevesebb volt az elején és sokkal nehezebben is jott, sokkal jobban is fajt, a fiam is láthatóan jobban küzdött vele. Azt csináltam, hogy minden szopit azzal kezdtünk és azzal zártunk. Az elején teljesen kiürítette és mikor láttam hogy mindjárt jollakik visszatettem ra. Nem mondom hogy könnyű volt, de par het alatt rendbe jott. Mindig maradt egy kis különbség a kettő kozott, de alig észrevehető.
2016. jún. 14. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!