Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Álandóan cicin akar lenni...

Álandóan cicin akar lenni 9hónaposan. Miért?

Figyelt kérdés

1 hete kedte el hogy letépi a ruhám és húzza a cicim a szájába erőszakosan szinte egész nap...és közben kiabál, ha nem kap.

Nem szokott szopizni, csak jatszik harapja és ez nagyon fáj nekem.

Ma még enni sem akar rendes ételt csak cicizni, de már nem elég erős a tejem és így is alacsonyabb a súlya a kelleténél.

Hogyan szoktassam le a ruha cibálásról és hogyan vegyem rá az evésre?

Próbáltam az ujjammal etetni, de nem kapja be se az ujjam se a cumit se a kanalat. Összeszorítja a száját.

2016. ápr. 22. 17:13
 1/8 A kérdező kommentje:
És ma egész nap nyűgös. Sír ha leteszem...az ölemben vagy cicin elmarad
2016. ápr. 22. 17:14
 2/8 anonim ***** válasza:
Fogai már kinőttek?
2016. ápr. 22. 19:55
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem de nem nyáladzik
2016. ápr. 22. 19:58
 4/8 anonim ***** válasza:
3 gyerekem van, egyik sem nyáladzott fogzáskor.
2016. ápr. 22. 20:03
 5/8 A kérdező kommentje:
Honnan lehet még tudni hogy a foga az?
2016. ápr. 22. 20:14
 6/8 anonim ***** válasza:

Tudni nem lehet, de ha még nincs foga, akkor már nagyon itt van az ideje, és amit leírtál, az ráillik.

Egyébként ha próbálsz hozzányúlni az ínyéhez, és nem engedi, akkor fáj neki.

Próbálhatsz Dentinoxot használni. Kend be vele az ínyét. Ha utána megnyugszik, akkor tuti hogy a foga.

2016. ápr. 22. 20:27
 7/8 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm :)
2016. ápr. 22. 20:34
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom hogy a fogyás okozzta e de nálunk is hasonló volt a helyzet. Igaz az én babám evett is. Nem tudtam miért csinálja de hónapokig tartott és egyszer csak abba hagyta. Nehéz időszak volt. De azt mondta a védőnő hogy azért csinálja mert velem akar lenni.
2016. ápr. 24. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!