Miért nem akar szopizni?
Figyelt kérdés
2 hónapos babám.szopik vagy 2-3 percig utána csak nézelődik,ha megpróbálom etetni sír,forgatja a fejét.és óránként ébred enni.éjszaka is 2 óránként kelt.nem értem mi lehet a baj?Ezelőtt 20-30 percig szopizott és 3 óránként éjszaka meg csak 2x ébredt.2016. jan. 20. 12:27
2/13 A kérdező kommentje:
Igen van.azzal tuti nincs gond
2016. jan. 20. 12:33
3/13 anonim válasza:
nekem is ez volt pár napig,feszengett,tekergett is.nem lehet hogy meg fog jönni vagy más ételeket ettél hogy változott a tej íze?
5/13 anonim válasza:
Menszim megjöttekor csinálta nekem is ezt. Utána már nem is szopizott sajnos. Így fejtem amíg volt + tápszer.
8/13 anonim válasza:
Tényleg, igazuk van a hozzászólóknak, mensi idején van ilyen!
Rakd olyan gyakran mellre, amilyen gyakran csak kéri, mert ilyenkor nemcsak csökkenhet e tej mennyisége,de az íze is változhat!
9/13 A kérdező kommentje:
A menzeszem még nem jött meg egyáltalán.új ételt se ettem.nem tudom mi lehet.most délután evett rendesen.
2016. jan. 20. 18:12
10/13 anonim válasza:
Nekem akkor csinalta amikor nem volt ehes! Pont ilyen idosen kezdete mint nalatok.2-3 ora helyett attert a 4 orankenti evesre.
Ha megprobalom mindjuk 3 ora mulva megetetni 2 perc cicizes utan uvolt es elfordul!:( na ilyenkor befejeztuk van es 1 ora mulva ha megkinalom szepen eszik.
En is azt hittem, hogy majd megjon a mensim, de nem.
Aztan szopisztrajkra gondoltunk, meg cumizavar... Voltak otletek, vegul kiderult, hogy pusztan csak nem ehes!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!