BABÁS, SZOPTATÓS ANYUKÁK Miért nem akar szopizni a 3 és fél hónapos babám?
Nem lehet, h erosen jo n a tejed es nem birja nyelni? Az en babamnal is csak egy ido utan okozott gondot, nem rogton az elejen.
Esetleg cumizavar? Miota cumizik? Bar elvileg 3 hos kor utan mar nem nagyon szokott gondot okozni altalaban, mert kulonbseget tudnak tenni. De ez is babafuggo dolog.
Nyugi, szinte minden babánál előfordul. Számos oka lehet, kezd túl érdekes lenni számára a világ, stb...
Verd át, és általában pár nap alatt rendeződik a helyzet.
Nekem ilyen esetben az is segített, ha félálmában szoptattam meg, és nagyon hamar visszaállt a rend és több, mint 3 éves koráig szopizott.:)
Nekem azt javasolták, hogy fejjem le az első néhány ml-t, ami nagyon erősen jön és utána tegyem cicire.
Esetleg az is lehet, hogy valamiért most nem olyan jó a tejed íze, mint előtte. Egy kis gyulladás miatt, vagy mert meg fog jönni, vagy mert picit pang benne a tej. Nekem volt olyan, hogy kiköpködte. Aztán rájöttünk, hogy sós, ezért nem eszi meg. Lefejtem, a következő adag már édes volt.
1 hetes kora óta cumizik,
lehet, gyorsan jön a tejem,
már lassan 2 hete tart. napközben nem, éjszaka elveszi
nappal csak üvegből hajlandóenni.
köszönöm a válaszaitokat. remélem lassan vissza áll.
Már szinte nem is szopik ha nagy nehezen be is kapja a mellem 2-3 perc után elengedi és nem lehet vissza adni a szájába. Már annyit erőltettem neki de nem javul, rosszabb.
Nem szeretném erőszakosan szoptatni. A cumija is alig kell neki. Cumisüvegböl eszik már 3 napja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!