Mitől van egyre kevesebb tejem?
Figyelt kérdés
Az első lányomat 14 hónapos koráig szoptattam, rengeteg tejem volt 2dl-t 5-10 perc alatt fejtem még szoptatás után. Most a második 2,5 hónapos és épp hogy 40-60ml jön le. A baba sem eszik rendesen kb 80-100ml-ket csak. Eszem a homeos bogyót is, iszom a teát, most megpróbálom a more milk-et. Reggelre is csak azt érzem hogy tiszta plötty a mellem. Vissza tudom még hozni? A menstruációm már megjött, a napokban kell majd megint megjönnie sajnos.2010. ápr. 11. 08:15
1/4 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni, hogy iszom is rendesen. Napi 3-4l-t.
2010. ápr. 11. 08:22
2/4 anonim válasza:
A sok folyadék az ellenkező hatást váltja ki!!
Tanácsok:
Pihenj minél többet(ez 2 gyerek mellett nagyon nehéz) Valószínű a sok tennivaló hatására csökkent a tejmennyiség-hagyd a munkát, pihenj.
Nekem a tartalmas-húsos étkezés is segített
Váltott mell helyett pár napig mindig azzal kezd a szopit, amelyikkel befejezted, aztán szopás közben váltasz, így mindkettő ingert kap. Ha ismét beáll a kereslet-kínálat egyensúly, visszatérhetsz a váltott mellre.
3/4 anonim válasza:
Szia.
Nekem volt olyan ismerősöm akinek a tea+homeosok együtt CSÖKKENTETTÉK a tejét. Ajánlanám, hogy heti váltásban használd. Tehát 1ik hét tea, másik héten homeosok.
A szaporító fejés is hasznos. Ha jól tudom 7-7-5-5-3-3-1-1 perc mindkét mellen, ez is használhat.
4/4 anonim válasza:
szia.nem akarlak elkeseríteni,nekem első babám,és két hét után egyre kevesebb lett a tejem és aztán el is apadt.pedig én is szintén ittam a teát,amikor észre vettem hogy kevesebb a homeós bogyót.és mégis.pedig mikor haza jöttünk a kórházból volt hogy nekem is fejnem kellett,mert szó szerint folyt belőlem.úgyhogy mi már 1.5 hónapja tápszeresek vagyunk sajnos.amúgy a védőnő nekem a rendszeres evést és a napi 3-4 liter folyadékot mondta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!