Fejéssel kapcsolatban szeretnék segítséget kérni! Babám nem szopik, csak fejek és egyre kevesebb a tejem! Akik csak fejnek hogyan tartják fent a kellő mennyiséget?
Nem tudom, hogy mivel fejsz én a kézzel való fejés híve vagyok. Leírom, hogy nekem mi vált be.
2-3 óránként fejtem és mindig csak az egyik mellemet, olajos kézzel( jól csússzon), kb 20 percig folyamatosan mind a 4 irányból szép lassú mozdulatokkal, fentről lefelé. Fontos, hogy nyugodt legyél és teljesen oda tudj koncentrálni. Éjszaka nem fontos de ha tudsz 7-8 óra alatt fejj egyszer legalább.
Sok sikert és kitartást kívánok, amíg tudod fejd le azt a keveset is ami van. szerintem sikerülni fog a szaporítás, ha kellő képpen elszánt vagy.
Meli
Szia!
Ugyanígy jártunk, mint Ti. Én kézi mellszívót használok, Philips Aventet, szilikon párna nálül, úgy éreztem, akkor jobban rátapad. Rengeteg tojáslevest eszem, illetve napi 4-5-6 liter folyadékot iszom. És ha van időm másfél-2 óránként fejek.
Nem tudom, adtam-e esetleg ötletet, de szerintem ennél többet nem nagyon tudsz (tudunk)tenni:(
Nálunk fele-fele még a tej-tápszer aránya, de lassan nem tudom tartani a versenyt.
15 hetes kislány anyuja:)
Szia.
Kisfiam 6 hetes koráig probálkoztunk a szopizással de nem nagyon ment.Azóta csak fejem a tejet,lassan 5 hónapos a babám.Az elején napi 5x-6x fejtem úgy,hogy éjjel is.Miután kisfiam átalutta az éjszakát megprobáltam, kiváltani az éjszakai fejést sikerült is úgy hogy este késön fejek.Most napi 3x fejek reggel 8 körül délután 3 körül és az esti 10 óra körül.Van amikor nekem is kevesebb van de igazábol megmondani nemtudom miért.Egy biztos rengeteg folyadékot iszom,kb 3 liter mentes ásványvizet napi 3x tejserkentő teát +gyümölcslevet(baracklé,multivitamin).Rngeteg folyadékot kell inni!
De szerintem tuti dollgot tippet senk nem tud mondani neked mivel mindannyian mások vagyunk.De hátha igy tudtam segíteni valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!