2hetes a picúr és úgy összerázzák kaja után, hogy szerencsétlen üvölt. Pedig alapvetően nem fáj a hasa, ha igen akkor meg adok neki anyatejet, és egyből ki is jön aminek jönnie kell. Ők meg képesek 30percig verni a hátát. és nem hiszik el, hogy nem szokott büfizni, csak nagyon ritkán.
Tényleg ennyire fontos a büfiztetés?
2008. szept. 21. 13:36
1/5 anonim válasza:
Szia!
Igen, nagyon fontos! Sok levegőt szoktak nyelni és azt ki kell büfizni, különben kajával együtt jön vissza, és az nagyon kellemetlen. Ráadásul akkor lesznek hasfájósak is. Gondold csak végig mikor te eszel hányszor böfögsz közben vagy utána?! Meg szegény baba még nem tudja hogy kell megszabadulni a levegőtől, segítségra szorul ebben is.
2008. szept. 21. 14:12
2/5 anonim válasza:
Szia! Ha úgy látod, hogy nem a jó a babádnak, ne hagyd rázni, az én babám se a rázástól büfizett, inkább hányt tőle. Nálunk a büfi akkor jött szépen, ha simogattam a kis hátát körkörösen, nem nyomtam, ráztam összevissza, valószínűleg ate babád is érzékeny, azért sír a rázogatásra. Ha úgy látod jónak, vedd ki a nagyik papik kezéből a babát, és ha neked bejön más módszer, mutasd meg nekik, biztos elfogadják, ha látják hogy eredményes. Amúgy fontos a büfi tényleg, de nem kell rázni mindenképp a gyereket!!!Jó próbálkozást, sok sikert!
2008. szept. 21. 16:41
3/5 anonim válasza:
Hello! Én vagyok az első válaszoló. Azt tényleg nem említettem, hogy rázogatni nem szabad a csecsemőt!! Gyengéden paskolhatod egy kicsit a hátát, de elég, ha simogatod! És kicsit az öledben tartod..
2008. szept. 21. 18:14
4/5 anonim válasza:
Nem minden baba böfizik. Kisfiamat minden szoptatás után felvettem és paskolgattam, de átlag hetente egy böfi volt. Nem volt hasfájós, jól érezte magát. A paskolgatást meg szerette. A rázás durva dolog, főleg egy két hetes babának.
2008. szept. 22. 10:42
5/5 A kérdező kommentje:
hát ölben még nem tartanám a 2 hetes babám...
az utolsóval értek egyet. Én is szoktam kicsit paskolgatni, meg simizni. ha kijön kijön ha nem nem.
És csak akkor sír ha hosszan böfiztetik, meg ha éhes.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!