Regáti kérdése:
Normális hogy szopizás közben izzad a babám?
Figyelt kérdés
Szegénykémnek a homlokán csak ùgy gyöngyöződik az izzadság de van hogy folyik le róla úgy izzad!2016. febr. 16. 21:32
1/9 anonim válasza:
Au én babámnál nem volt ilyen.
Lehet nagyon erőlködik? Vagy esetleg túlöltözteted?
2/9 A kérdező kommentje:
Könnyen jön neki nem erőlködik, alváshoz bady+rugdalozó! Szerintem nincs túl öltöztetve!:-)
2016. febr. 16. 21:38
3/9 anonim válasza:
Hány c van ? Van szobahőmerő ? Babáknak 20 22 c az ideális
4/9 anonim válasza:
A fiam majd elolvadt úgy izzadt. Szerintem normális. Majd kinövi. Amíg kicsi akármilyen könnyen jön a tej azért elég nagy munka.
5/9 anonim válasza:
Nem írtad, mennyi idős a babád. De az elején elég nagy munka ám nekik a szopizás. Sok baba úgy elfárad, hogy szundít közben egyet, aztán folytatja. Nem gondolom, hogy ez baj lenne.
6/9 anonim válasza:
Bizony, a szopás nagy erőkifejtés. Csak örülj, hogy kitartó, remélhetőleg ilyen lesz majd az életben is a céljai elérése érdekében.
7/9 A kérdező kommentje:
7 hónapos 1 hetes, 23 fok van!
2016. febr. 16. 22:09
8/9 anonim válasza:
az én fiam is izzadt még nagyobb baba korában is. mai napig is izzadós, már 4 éves.
9/9 LadyLoss válasza:
Én lányom is izzad. 9 hónapos. Egyrészt azért a szopás erős száj/arcizom munkát követel, másrészt mivel közel van a testedhez, a te hőd is melegíti, esetleg ha tartod a fejecskéjét még a kezed is melegíti. Ha nem zavarja akkor semmi gond, ha téged vagy őt zavarja, akkor szopihoz felülről húzd le a rugit, hogy csak bodyban legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!