Miért csinálja ezt 8 hónapos babám szopizás közben?
hihi :) én néha még oriási sallereket is kaptam a kisfiamtól :)
ez játék szerintem. teszteli a dolgokat, tetszik neki, hogy hatással van a dolgokra. lehet, hogy unalmában csinálja, de elég gyakori az is, hogy jön a foga, és a szopizás közben (ahogy vákumot csinál) sokkal erőteljesebb a sajgás az ínyében, és a fájdalomra így reagál.
húzd közel magadhoz ha szopizik. pl. fekve szoptasd, és vedd körbe, pl. a háta mögé tegyél párnát, a feje felett legyen a karod, a pocakjánál a te pocakod, a lábát meg a te lábaddal kerítsd el (úgy, hogy ő szinte guggolva tartsa a kis lábait) így egy kicsit ő be van szorítva, és kevesebb a mozgáslehetősége. még a fejét se tudja hátravetni.
amúgy meg MINDIG figyelmeztesd kedvesen, vagy többszöri után kicsit erősebben, hogy nem szabad. megértik a gyerekek. (nekem csinált csapkodást, ilyen húzogatást, és mikor jött a foga, harapást is. én mindig megkértem / rászóltam / ráripakodtam, ha fájdalmat okozott. pár nap alatt leszokott róla)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!