Szopizás után miért nyalogatja másfél hónapos babám a száját?
Figyelt kérdés
Két napja kezdte el, eddig nem csinálta. Nem éhes, mérem mennyiket eszik, ha éhes akkor mást csinál.2014. jan. 2. 03:09
1/6 anonim válasza:
Lehet ,hogy büfizni készül.Mennyit eszik alkalmanként?
2/6 anonim válasza:
erre pontos választ ugysem tud adni senki, ráadásul nem értem ilyen apróságon miért kell agyalni. Bocs de olyan jelentéktelen dolgokon tudtok fenn akadni hogy nem is értem.... Arra nem gondoltál hogy csak ugy csinálja minden ok nélkül??? nem kell mindenben értelmet keresni.
3/6 A kérdező kommentje:
Elsőnek: erre nem gondoltam :-) 100-150 között eszik.
Másodiknak: az ilyen válaszokra senki nem kíváncsi, feleslegesen fárasztod magad vele.
2014. jan. 2. 10:53
4/6 xStefix válasza:
Lehet, hogy komfortszopizni szeretne.
Próbáltad ilyenkor újra szopival kínálni?
5/6 A kérdező kommentje:
Ha kínálom, akkor elfogadja, bárhol bármikor, ha hagynám, 24 órát a szájában lenne a cici :)
2014. jan. 2. 23:05
6/6 xStefix válasza:
Ez érthető, nagyon pici még, ráadásul lassan növekedési ugrásban is van, vagyis tényleg többet akarhat szopizni. (A szájnyalogatás tipikus korai éhségjel.)
Szerintem próbáld meg visszatenni ilyenkor, ártani biztosan nem fog se neki, se neked. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!