Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Még szopizó másfél évesemet...

Még szopizó másfél évesemet hogyan tudnám rászoktatni az ivásra?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy valamennyi folyadék kerül a szervezetébe a ciciből, de most hogy már jó idő van, és egyre több "felnőtt" ételt eszik, szeretném ha inna is.

Sem a gyümölcsleveket, sem a teákat nem issza meg (szerencsére). A vizet igen, de elenyésző mennyiségben. Még a 2 dl sincs meg... :(

2013. máj. 8. 17:17
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Én elvittem, vettem neki egy kulacsot, amit ő választott, s abból szívesen ivott!!!
2013. máj. 8. 17:30
 2/2 anonim ***** válasza:

Nálunk is így volt! Én úgy csináltam,hogy cicit csak reggel és este kapott,ezért rákényszerült arra,hogy több vizet igyon!! Azért nem iszik,mert tudja,hogy úgyis adsz neki cicit!:)

De ha szopizik is napközben akkor szerintem 2,5 dl víz elég lehet neki!:)

2013. máj. 15. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!