Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hátrafeszíti magát szopizás...

Hátrafeszíti magát szopizás közben. Mitől lehet? Hat hónapos baba.

Figyelt kérdés
Vasárnap lesz hat hónapos a kislányom, még nem kezdtem meg a hozzátáplálást. Korábban is volt olyan, hogy hátrafeszítette magát, de akkor főleg azért, mert a külső ingerek zavarták vagy beszorult egy puki vagy büfi. Most kijött minden, nyugi volt, 3 és fél óra telt el két evés között. Jobb oldalon evett egy keveset, a bal mellemre téve meg ívbe feszítette magát és nyöszörgött, majdnem sírt.
2013. jún. 25. 16:05
 1/3 anonim ***** válasza:
Fogzás miatt is csinálhatja, vagy még maradt benne némi buborék.
2013. jún. 25. 16:09
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi, gondoltam erre, remélem csak ez a baj. Mennyi ideig tarthat ez az állapot? Amíg nem bújik ki a foga? A fiammal nem volt ilyen...
2013. jún. 25. 16:17
 3/3 anonim ***** válasza:
Az én babám is ezt csinálja. Ő 7 hónapos, és tápszeres, de evés közben dettó ugyanez van, mint nálatok. A foga miatt is lehet ilyen?
2013. jún. 25. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!