Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mitől lehet ez? 3és fél hetes...

Mitől lehet ez? 3és fél hetes a baba, evés után borzasztóan tekereg, sír, nyög, mintha valami nagyon fájna neki. Büfi van, Infacolt adok neki. Teljesen hátrafeszíti a hátát, pocimasszázs és torna sem segít.

Figyelt kérdés
2009. dec. 24. 13:42
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a hasa lehet..nem próbálnád meg gyógyszer nélkül, csak a masszázst? Jobb oldalon lentről fel, át baloldalra, le és így körbe.

Csekély az esélye, de lehet, pont a gyógyszert nem szereti.(nekem annak idején a teától görcsölt

2009. dec. 24. 14:09
 2/10 A kérdező kommentje:
az infacolt tegnap óta kapja,azóta jobb,mert előtte órákig üvöltött.vagy ennyi idő alatt nem hat még?A teát kifújta,az nem kellett neki.
2009. dec. 24. 14:20
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
az infacolnak kell 2-3 nap amíg hatni kezd!
2009. dec. 24. 14:59
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
az én babám is ezt csinálja, most hét hetes. szerintem a hasa fáj, és én már szerintem mindent kipróbáltam, semmi sem segít. már kezdek beletörődni, hogy csak az idő oldja meg. nagyon várom a harmadik hónap végét. Infacol csak a szeleken segít, a klasszikus hasfájást nem szünteti meg sajnos.
2009. dec. 24. 21:12
 5/10 anonim ***** válasza:
mikor volt kaki?Kupot,lázmérőzés probáltad?
2009. dec. 25. 07:39
 6/10 A kérdező kommentje:
kaki szinte minden kaja után van,azzal hál istennek nincs gond.csak nagyon zuborog a pici hasa.
2009. dec. 25. 09:32
 7/10 anonim ***** válasza:
A mi babánk már 6 hetes. Ugyanezzel a problémával küzdöttünk. Mi már rájöttünk, hogy attól fáj a hasa, hogy purcantani kell neki, és ez feszíti. Az Infacol nekünk nem jött be, de annyira hülyék voltunk, hogy erre csak közel két üveg után jöttünk rá. Első gyerek, persze mi is a védőnőre hallgattunk, hiszen borzalmas, mikor keservesen sír. Legjobban a hasmasszázs jött be, de ez a hasfájós korszak el fog neki tartani egy ideig.
2009. dec. 25. 09:33
 8/10 anonim ***** válasza:
A 09:33-as vagyok. Nekünk még a melegített szőlőmag párna vált be. Kortyog a hasa a mienknek is, a doktornő szerint nem ürül ki teljesen, azért. Lehet benne valami, mert mióta 3-4 óránként eszik (magától, nem mi erőltettük, de ehhez foglalkoztatni kell), enyhült a probléma.
2009. dec. 25. 09:36
 9/10 anonim válasza:
Nekem a hasra tevés és a gripe water jött be, ugyanez volt nálam is. Próbáltam az infacolt, espumisant de semmi. Hason tornázik közben és mennek el a szelek is és 1-2 óra után elalszik este és utána csak 2 körül fel.
2009. dec. 25. 14:39
 10/10 anonim ***** válasza:
Az én babóm is hasfájós volt, nálunk az infacol meg a torna nagyjából bevált. A tornánál a kis lábait hajtogattam a feje felé, és csak úgy jöttek néha a szelek:)meg masszíroztam.
2009. dec. 25. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!