A ti kisbabátok is sípol, zihál szopizás közben?
Figyelt kérdés
Annyira aranyos, de szinte nyikorog, ahogy szopizik. Nagyon tele szokott lenni a mellem, szinte folyik belőle a tej, főleg az elején. Normális ez a hang, amit kiad? 3 hetes2013. dec. 13. 15:10
2/7 anonim válasza:
Nem egyáltalán nem jó! Sőt most ez a vírus van az országban és pont a legkisebbeket érinti jobban. Vidd el orvoshoz. Azért sípol mert fullad, és azért zihál! Nekem a négy hónapos babámnál ugyan így kezdődött voltunk kórházban is 4 hete beteg, de még nem javul, és rajtunk kivül nagyon sokan vannak, a kórházban is telt ház volt, és tele volt pár hónapos babákkal.
3/7 anonim válasza:
Én nem emlékszem, hogy lett volna ilyen nálunk, de szerintem segítene,ha egy picit lefenél a sok tejből mielőtt szopizni kezd, hogy ne jöjjön neki olyan nagyon.
Legalábbis az én kisfiam nagyon utálta amikor tele volt, szinte fuldoklott a tejben, aztán meg vissza bukta.
4/7 anonim válasza:
Az én kisbabám 7 hetes, szintén hangokat ad ki szopizás közben. Mintha énekelne és azt nyekeregné de finom. Születése óta adja ki ezt a hangot. Tökéletesen egészséges. Orvoshoz érdemes elvinni, kizárni, hogy nem valami kis nátha okoz nála orrdugulást és ezért adja ki a hangokat. Nehéz eldugult orral szopizni.
5/7 anonim válasza:
Az enyém kattogott nyelés közben, a barátnőmé egyfolytában mormogott, csámcsogott.
6/7 anonim válasza:
Az én 3 hetes babám dettó. Nem minden szopikor, de elég sokszor. Nekem is ömlik a tejem, még a másikból is közben. Szinte csak nyel és nyel, rendesen belefárad. 7-8 perc alatt jóllakik. Viszont szerintem pont emiatt sokat bukik, és fáj a hasa, szerintem bekapkodja a sok levegőt. Nem tudom mit lehetne ellene tenni. Nektek nincs ilyen gondotok?
7/7 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem a dokit, hogy ez normális dolog-e, azt mondta, hogy igen. Nem beteg, mert akkor nem csak szopizáskor sípolna, hanem amúgy is. De szerencsére ilyesmiről nincs szó. A pocakja nem fáj a gyors evéstől, büfizés persze nem marad ki soha, biztos, ami biztos. Viszont tényleg nem eszik sokáig, max. 10-15 perc alatt végez egy alkalommal. :)
2013. dec. 15. 15:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!