4 hetes kisbabátok mennyit szopik alkalmanként?
1/11 Mező Szilvia válasza:
4 hetesen tök változó volt. Volt mikor 180-at, de volt, hogy csak 80-at. Mindig a napi átlagot néztem ami 550-600 körül volt. Most 10 hetes és még mindig össze-vissza eszik, de most már 700 az átlag
2013. okt. 30. 09:46
2/11 dittis válasza:
szia!ezt neked pontossan meg is tudom mondani 4 hetesen irnom kellett a védőnőnek!Minden etetés elött és után mértem!leirom egy napját és kb igy volt a többi is!50 60 40 50 70 60 90 40 30 70 70 60 !szóval össze vissza!atztól is függött hogy hány óránként kérte,vagy esetleg fájt e a hasa stb!
2013. okt. 30. 20:59
3/11 dittis válasza:
és azt elfelejtettem hogy sokat gyarapodott súlyra
2013. okt. 30. 21:01
4/11 A kérdező kommentje:
Nekem is mérnem kell minden szoptatásnál. 60 és 130 között minden megtalálható, és 7-8 alkalommal eszik egy nap.
5/11 dittis válasza:
szerintem nagyon jó adagokat eszik!Szerencsére elvitte már a védőn. a mérleget mert sokat aggodtam amiatt hogy egyszer keveset máskor sokat evett,!de álitólag ez teljesen normális!mára már megnyugodtam mert nagyon szépen fejlődik!!!!!!Kislányod van vagy fiad?Neve?
2013. okt. 31. 15:02
6/11 A kérdező kommentje:
Ma voltunk tanácsadáson, kereken 1/2 kilót hízott 1 hét alatt. Nagyon boldog voltam, mert Ő jó pár héttel korábban, kis súllyal született, így van mit behoznia.
Kislány, Helka a neve.
Neked mekkora a babád? Hogy hívják?
7/11 dittis válasza:
szia!Nagyon örülök neki!!!szépen gyarapszik!!!!helka,vagy helga?Az elsőről még nem hallottam,a második is különlegesen szép név!nekem is kislány!bettina rita a neve!nem tudtunk dönteni:)!3820 g született,most nov 8 án lesz 2 hós és az utolsó vizsgálatnál 4760 g volt!első baba?nekem a 3-dik de teljessen ugy érzem mintha kezdő lennék!állandóan a netet bújom,hogy eleget eszik,vagy miért nem eszik vagy mit kell csinálnia ennyi idősen stb:)!!
2013. okt. 31. 15:32
8/11 A kérdező kommentje:
:) nekem is 3. baba. Azt hittem csuklóból kirázok majd mindent, de talán rosszabb vagyok, mint az első gyereknél. Lehet, hogy a koraszülöttsége, a picisége miatt, de mindenen aggódom, mindent túlaggódok.
Nem Helga, hanem Helka. Tündérke!
9/11 dittis válasza:
gyönyörű és különleges neve van!!!!!!!!!!AKKOR UGYANÚGY VAGYOK MINT TE,én is túl aggódok mindent!Annyira bénának érzem magam sokszor!akkor ugy látszik ez természetes?:)!mennyi időre szülted?És ha nem tartassz tolakodónak megkérdezhetem mi volt a baj?mekkorák a többiek?azt hiszem már a választ nem tudom megvárni,megyek mert megint nyüszörög,éhes lesz:)!!Jó éjt puszi a babucidnak :)!sziasztok!!!
2013. okt. 31. 20:42
10/11 A kérdező kommentje:
Tiszta hülyének érzem magam. Méregetem, hogy mennyit szopik, figyelem, hogy lélegzik-e, ... tiszta paramami lettem ,pedig nem vagyok ilyen.
34 hétre született, de 33 hetes érettségűnek mondták. Levált a méhlepényem, ezért azonnali császármetszésem volt. Eleinte nem is volt semmi baj, 9/10-es apgart kapott. 1 órásan lett gond a légzésével, ezért koraszülött mentő jött érte és elvitték másik városba, koraszülött intenzívre. Éretlen volt a tüdeje és veleszületett tüdőgyulladása is volt. Lélegeztetni kellett, és vénásan kapott antibiotikumot 10 napig. Meggyógyult, hazajöhettünk, de nem vagyok nyugodt.
Nektek minden rendben volt? Mekkorák a nagyobb gyerkőcök?
Kapcsolódó kérdések: