Hogy alkalmazzam a tejszaporítókat?
Azt hallottam a szervezet egy idö után hozzászokik. Ezért szeretném tudni hogy alkalmazzam a teákat,homeobogyot kuraszerün. Meddig az egyuket, meddig a másikat, persze aki így csinálta. Pihit kell tartabi? Más lehetöségek is érdek
elnek, most csupán ez jutott eszembe.
hat a homeo semmit sem er azt boritekolhatod.
en a mother milk kapszulat szedtem, nem olcso de nekem bevalt. mondjuk mellette fejtem napi 2-3szor a 7-5-3-1es horror fejessel es rengeeget ittam, rengeteget ettem. mindennek egyuttes eredmenye hogy gyakorlatilag nullarol 8 het alatt ujra kizarolagos anyatejes lett a babam.
Gyógytea-keveréket 3 hétig ihatod, utána 1 hét szünet, addig igyál malátasört, nagyon finom és hatásos.
Egyébként a megfelelő tejtermelésnek 3 alapfeltétele van:
- megfelelő minőségű táplálék és
- megfelelő mennyiségű folyadék az anyukának és
- megfelelő inger a melleknek (baba vagy fejés).
Ha ezekre odafigyelsz, nagyon jó esélyen simán tudsz majd szoptatni.
Én More Milk-et és görögszéna kapszulát alkalmazok kúraszerűen. Pl. felszaporítom a tejet 4-5 nap alatt, majd folyamatosan lecsökkentem a beszedett kapszula mennyiségét.
Annyit hozzátennék, hogy egyes babáknál nagyobb gázképződést és erősebb hasfájást okoznak a fentiek. Ezzel így van az enyém is, ezért huzamosabb ideig nem is tudnám szedni. Számoljatok vele, ha belefogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!