Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Tejszaporítás? Nem jött be a...

Tejszaporítás? Nem jött be a homeós-bogyó, a baba gyakori mellre tétele, a tejszaporító tea, a more milk, (most a 77553311 próbálkozom). Mivel próbálkozhatnék még? A szaporító-fejést hogy alkalmazzam?

Figyelt kérdés
2009. aug. 29. 12:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia.A barátnőm most volt természetgyógyásznál,aki a feketet tea és a tej keverékét javasolta neki.Nem túl étvágygerjesztő,de neki bevállt.Próbáld meg,ő úgy csinálja,hogy lefőz 1 liter fekete teát és bögrében(fele tea,fele tej)megiszogatja egész nap,és gyakran mellre teszi,akár 1.5-2óránként:D
2009. aug. 29. 12:51
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Pedig attól nincs jobb tejserkentő mint a gyakori mellretétel!+ rendesen enni, pihenni és nem idegeskedni!

Ha sürübban teszed mellre a babát attól nem lesz egyből sok tejed, legalább 1 hét mire beáll a tejtermelődés.Igény szerínti szoptatás!

www.lll.hu nagyon sok hasznos tanácsot olvashatsz és segítséget is tudsz kérni!

2009. aug. 29. 21:37
 3/4 anonim ***** válasza:
szia.mindenkinek más válik be,az elején nekem nagyon sok tejem volt,igy nem is csináltam semmit,csak szopiztattam,nagyon sokat ita,és sokat feküdtem.ezek tényleg használnak,aztán egy betegség miatt elkezdett apadni a tejem,akkor kezdtem mindennel próbálkozni és minden egy picit segített.sok lett a tejem az alkoholmentes sörtöl,mert a maláta tejserkentő,ha folyamatosan melegen tartottam a mellem,gyakran szopiztattam és mindig fejtem.igy tudtam 5 hónapos koráig szoptatni,aztán minden próbálkozásom allenére csak kevés tejet produkáltam ami fokozatosan csökkent.Igy elkezdtünk tápszerezni,és láttam a babámon,hogy ő is megnyugodott.szerintem ez genetika is,van,hogy minden akarás ellenére sincs több tej,de ettől még nem lesz semmi baja a babádnak.próbálj ne görcsölni rajta mert ugy sokkal rosszabb.rendezd le fejben,hogy most szoptatok mert még van tej,de ha már nem lesz eszik mást.igy nem lesz lelkiismerfurdalásod,mert te mindent megtettél,hogy szopizzon.sok sikert.
2009. aug. 30. 08:20
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem sem vált be semmi. Ittam még alkoholmentes sört is és köménymaglevest. Most 7 hetes a babám és a 2. héttől tápszert is kap. Van ilyen..... Semmi gond.

Nekem a szaporító fejés sem vált be. 2.5 óránként fejni kell. Amit lefejtél odaadod neki üvegből.. Majd 3-4 nap után többet termel a szervezeted és már nem kell fejni.

2009. aug. 31. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!