Tejszaporítás? Nem jött be a homeós-bogyó, a baba gyakori mellre tétele, a tejszaporító tea, a more milk, (most a 77553311 próbálkozom). Mivel próbálkozhatnék még? A szaporító-fejést hogy alkalmazzam?
Figyelt kérdés
2009. aug. 29. 12:03
1/4 anonim válasza:
Szia.A barátnőm most volt természetgyógyásznál,aki a feketet tea és a tej keverékét javasolta neki.Nem túl étvágygerjesztő,de neki bevállt.Próbáld meg,ő úgy csinálja,hogy lefőz 1 liter fekete teát és bögrében(fele tea,fele tej)megiszogatja egész nap,és gyakran mellre teszi,akár 1.5-2óránként:D
2/4 anonim válasza:
Pedig attól nincs jobb tejserkentő mint a gyakori mellretétel!+ rendesen enni, pihenni és nem idegeskedni!
Ha sürübban teszed mellre a babát attól nem lesz egyből sok tejed, legalább 1 hét mire beáll a tejtermelődés.Igény szerínti szoptatás!
www.lll.hu nagyon sok hasznos tanácsot olvashatsz és segítséget is tudsz kérni!
3/4 anonim válasza:
szia.mindenkinek más válik be,az elején nekem nagyon sok tejem volt,igy nem is csináltam semmit,csak szopiztattam,nagyon sokat ita,és sokat feküdtem.ezek tényleg használnak,aztán egy betegség miatt elkezdett apadni a tejem,akkor kezdtem mindennel próbálkozni és minden egy picit segített.sok lett a tejem az alkoholmentes sörtöl,mert a maláta tejserkentő,ha folyamatosan melegen tartottam a mellem,gyakran szopiztattam és mindig fejtem.igy tudtam 5 hónapos koráig szoptatni,aztán minden próbálkozásom allenére csak kevés tejet produkáltam ami fokozatosan csökkent.Igy elkezdtünk tápszerezni,és láttam a babámon,hogy ő is megnyugodott.szerintem ez genetika is,van,hogy minden akarás ellenére sincs több tej,de ettől még nem lesz semmi baja a babádnak.próbálj ne görcsölni rajta mert ugy sokkal rosszabb.rendezd le fejben,hogy most szoptatok mert még van tej,de ha már nem lesz eszik mást.igy nem lesz lelkiismerfurdalásod,mert te mindent megtettél,hogy szopizzon.sok sikert.
4/4 anonim válasza:
Nekem sem vált be semmi. Ittam még alkoholmentes sört is és köménymaglevest. Most 7 hetes a babám és a 2. héttől tápszert is kap. Van ilyen..... Semmi gond.
Nekem a szaporító fejés sem vált be. 2.5 óránként fejni kell. Amit lefejtél odaadod neki üvegből.. Majd 3-4 nap után többet termel a szervezeted és már nem kell fejni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!