Minden esetben ajánlott bimbóvédőt használni? Milyet vegyek? Mikortól alkalmazzam?
Még kismama vagyok, de már nem sokáig. :) Lassan megérkezik a kicsikénk és ezen elgondolkoztam már.
Kérem a segítségeteket.
A fiamnál sem használtam , aki 21 hónapos koráig cicizett és most sem használok a lányomnál.
Igaz az első napokban kisebesedett a mellbimbóm, de használatm pár napig DM-es krémet és most már alig fáj.
Én kaptam ugyan bimbóvédőt, de nem használtam egyáltalán.
Az első 2-3 héten nagyon fájt szoptatáskor a mellbimbóm (nem rossz szopási technika miatt), egyszerűen nem volt hozzászokva ehhez az erős mechanikai ingerhez. Aztán ez javult majd teljesen el is múlt.
Én nem használtam semmilyen krémet, csak pár csepp anyatejet kentem szét rajta és hagytam mindig megszáradni.
Szerintem a védőnőd tud tanácsot adni hogy mikor javasolt bimbóvédőt használni, és melyik fajta lehet a jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!