Mikortól (hány hónapos kortól) lehet átállni 3 órás napirendről 4 órásra?
Figyelt kérdés
2008. szept. 17. 17:51
1/3 anonim válasza:
Elvileg 4 hónapos kortól próbálkozhatsz.Az én kicsikém 3 hónapos kora óta 4 óránként eszik,egysterüen nem tudtam ráerőltetni a 3 óránkénti szopizást,mert csak nyámmogott a cicin.A gyerekorvos azt mondta,hogy amig ilyen szépen és egyenletesen fejlődik,semmi gond.Nem tudom a te babád mennyi idős,de próbáld meg,aztán ha mégse jó igy neki ugyis jelezni fogja.:)
2/3 anonim válasza:
Azt hiszem ez súlytól is függ. Na meg is van, nekem van egy könyvem, az azt írja, kb. 5 kg fölött lehet átállni a négyóránkénti szoptatásra. Asszem mi is így csináltuk, de már nem emlékszem igazán.
3/3 A kérdező kommentje:
A kislányom 5 hónapos és majd' 7 kg. De valahogy mindig 3 óránként eszik, nagyon ritka ha ritkábban. Akkor puding próbája az evés? Kipróbálom, s ha nem panaszkodik akkor legalább tudom, hogy nem okozok neki semmi gondot ha nem 3 óránként eszik.
köszi a hasznos válaszokat.
2008. szept. 18. 10:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!