Miért kell kényszeresen átállni a kötött idejű szoptatásra?
7 hetes babám akármennyit eszik nem bírja ki 2-3m óránál tovább. Gyerekorvos leszidott, hogy ilyenkor már 4 óránként kéne, fél óra alatt megennie az adagját. mondta legyek következetes, álljak át erre. de félek, hogy kevesebb tejem lesz baba pedig zaklatott a sírástól és az éhes pocival töltött óráktól.
Ebben a korban már tényleg ennyire ritkán kéne? Olyan nagy baj, ha az ő igénye szerintszoptatok , akár 2 óránként?
hallgass az orvosra, ezt olyan nehéz?!
Jó, tudjuk, a picinek mindent, és amit csak akar, de mostmár tényleg kevesebb kell neki.
Ki kell bírnod, a babának is nehéz lesz, de megfogja szokni napokon belül. üdv:
Móni
Ne hallgass az orvosra ! 35 fok van kint!!! A babák sokkal szomjasabbak,mint általában és muszáj adni neki,mert kiszáradhatnak.
Azt hittem ezen a 3-4 óránként eszik ésközben ordít dologról már 10 éve leszoktak. A Baba TUDJA, hogy mikor éhes és mikor szomjas és akkor fog kérni.
egyébként a kislányom is ma 7 hetes és amikor alszik, akkor 4-5 óránként kér enni,viszont amikor ébren van,akkor 2-3 óránként , sőt amikor szomjas, akkor félóránkéntis iszik egy-két kortyot,aztán abbahagyja. Jó-jó picik még, de őkérzik az igényeiket és nem az orvos.
Szóval így tovább az ő igénye szerint!!!!
Ne hallgass az első válaszolóra, kínozza csak ő a saját gyerekét... már ha van neki.
Igény szerint etesd. Én kislányom még fél éves korában is nagy nehezen bírta ki a 3 órát. Míg nem kezdtük el a hozzátáplálást nappal 2,5 óránként szopott, mondjuk éjjel nem kelt.
Mióta eszik mindent azóta 3-4 óránként eszik, de inkább 3.
Mondd azt az orvosnak amit hallani akar, hadd örüljön, te pedig csináld úgy ahogy nektek jó. Gondolom valami őskori lelet a dokitok.
Szia!
Mi 6 hónaposak vagyunk, s mégis 3 óránként eszünk! Pont tegnap mondta a védőnő, hogy min. 5 evésnek meg kell lenni. 4 óránként ki sem jönne!
Az első válaszoló olyan nagy butaságot írt...
Az enyém is gyakrabban szzopik,a meleg miatt.Ha éhes persze hogy add neki a tejet.
Csak, hogy tisztázzuk: az első válaszoló is azt mondta, hogy igény szerint kell etetni és nem kötelezően tartani a 3-4 órákat. :) Félreértettétek. :)
Köszi a megnyugtatást, hogy nem én vagyok a hülye és nem vagyok rossz anya, hogy nem azzal ártok a babámnak, ha 2-3 óránként eszik. csak az a szomorú, hogy tényleg az orvos meg a védőnő, folyton csak ezt szajkózza és ezzel stresszeli az embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!