Miért kell kényszeresen átállni a kötött idejű szoptatásra?
7 hetes babám akármennyit eszik nem bírja ki 2-3m óránál tovább. Gyerekorvos leszidott, hogy ilyenkor már 4 óránként kéne, fél óra alatt megennie az adagját. mondta legyek következetes, álljak át erre. de félek, hogy kevesebb tejem lesz baba pedig zaklatott a sírástól és az éhes pocival töltött óráktól.
Ebben a korban már tényleg ennyire ritkán kéne? Olyan nagy baj, ha az ő igénye szerintszoptatok , akár 2 óránként?
Nekem is mindig ezt mondta a védőnő "anyuka, már csak 4 óránként kéne ennie a gyereknek".
7,5 hónapos, még mindig (igény szerint) 2,5-3 óránként eszik. Ő ilyen, engem nem zavar. A védőnő meg nem érdekel.
Csináld úgy, ahogy TE jónak látod.
A védőnőnek és az orvosnak lehet hogy nincs gyereke.
Talán soha nem szoptattak még.
Az ilyen eü. dolgozóktól van a sok bizonytalan baba.
A dokinak az a jó hogy ha te nem szoptatsz mert a tápszer felírás után pénzt kap a tápszergyártó cégtől.
Már mindent leírtatok, de nem bírom ki....
Én is arra jutottam hogy a gyerekdokimnak biztos nincs gyereke.... 3 óránként etetni, mikor annyit tornázik egy óra alatt hogy én sem bírnámm leizzad még egy szál pelusban is? Persze hogy megéhezik, szomjazik. Pont attól fejlődne rosszul a baba, ha hagynánk órákig sírni!
Hogy termelődne idővel több tej ha soha nem sűrűsödne be az evés? A 6 hetes ugráson 1-1,5 órás evéssel jutottunk át, ha hallgatok a dokira, nem lenne elég tejem, és jönne a tápszer, tényleg GÁZ amit csinálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!