4 hós anyatejes kislányom ma nem akar szopizni. Ordítva áll ellen, ha cicire akarom tenni. De azért éhes, mert a lefejt tejet üvegből kiszívta. Mi lehet a baj, elválasztaná magát ilyen korán? Szopiszrájk? Vagy ritkább szopira akar átállni?
Nálunk is pont ugyan így volt minden.Nem tudom a te babád miért csinálja,de az én kislányom este 5-kor elfogadta a cicit.Ő is sírt egész nap.Nem akart se szopizni,sem üvegből enni.Már a kórházba akartam vinni.
Most nagyon együtt érzek veled.Próbáld bele erőltetni a cicit a szájában.Én ezt csináltam!!!
Kitartás.......
Biztosan nem választja még le magát ennyi idősen.
Nálunk egyébként pont 4 hósan jelezte, hogy köszöni, ő már nem kér ilyen sűrűn cicit, így napi egy szopi kiesett, de így is bőven elég volt.
A másik a fogzás, simán jöhetnek neki a kis fogacskái!
De tuti nem leválasztás.
Köszönöm a többi választ is! Inkább a ritkább szopit tudom, mint okot elképzelni, sokszor volt már olyan érzésem, hogy én erőltetem a szopit, de ő még nem is annyira éhes... holnap megpróbálok több időt hagyni két szopi között, aztán meglátjuk...
Szerintem nem fogzás, mert megnéztem a száját és semmi különöset nem látok az ínyén. Persze látszanak a kis fogacskái, de nincs megduzzadva sehol sem...?????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!