Annyira éhes vagyok, mit tegyek ez ellen? Két óránként
megéhezek, normális? 32hetes vagyok.
Figyelt kérdés
Az a helyzet a fiammal 18 kilót híztam két éve, most nem szeretnék ennyit, SŐT!!! most idáig 7 kiló jött fel de ez még nem jelent semmit. Nem akarok disznó lenni, éheztetni sem akarom magam de ez olyan nehéz, vagy csak azért van éhségérzetem ennyire mert nyomja a baba? Nah de ennyire? Ti hogy trükköztök?
Jah és 63,8ról indultam 162cm vagyok, és most vagyok 70-71 kiló
2010. ápr. 20. 14:45
1/9 anonim válasza:
Szia! Én 31 hetes vagyok és ugyanígy vagyok mint te. Talán próbálj meg többször keveset enni. Egyél sok gyümit, az nem hízlal annyira.
2010. ápr. 20. 14:54
2/9 anonim válasza:
Mennyit iszol? Lehet, hogy butaságnak tűnik a kérdésem, de ha keveset iszol, a szervezet reagálhat így is....
2010. ápr. 20. 15:00
3/9 A kérdező kommentje:
ivás? hmmm hát lehet igazad van. Mikor hogy nem is olyan sokat... :-S Lehet nincs meg a 1,5 liter, de lehet még a liter sem..
2010. ápr. 20. 15:09
4/9 anonim válasza:
Én a 30.héten járok, de én is nagyon sokszor érzem magam éhesnek. Sőt van olyan, hogy eszek és nem érzem, hogy elég lenne. Én eddig kb 12 kilót híztam, ami elég sok, mert 76kg-ról kezdtem. A magasságom pedig 160cm. Tehát már így sok...
Az ivás dologban lehet valami. Márcsak azért is, mert ha eleget iszol, akkor kevesebb hely jut a kajának. Mondjuk szerintem lassan akkora lesz a baba, hogy le fogunk állni a zabáléssal, mert nem lesz annyi hely a gyomornak. Legalábbis én ebben bízok.
2010. ápr. 20. 17:00
5/9 anonim válasza:
Én is így vagyok, mint ti. Mostanában nem elég az a mennyiség amit eddig ettem. Ma reggel is két kiflit betoltam, pedig csak egyet szoktam, de úgy éreztem, hogy muszáj ennem. 160 cm vagyok 66 kg-ról indultam és most 77 vagyok. Már én is vigyázok a súlyomra.
2010. ápr. 20. 17:23
6/9 anonim válasza:
utolsó vagyok, 33 heteske, ez lemaradt.
2010. ápr. 20. 17:23
7/9 anonim válasza:
én ha megéhezek eszek.ha 2 óránként akkor 2 óránként.nem terhesen fogok koplalni.ja és hozzáteszem h 21 kilót híztam eddig.
36 hetes km
2010. ápr. 20. 17:24
8/9 anonim válasza:
a napi fél-1 liter nagyon kevés! Minimum 1,5-2 litert mindenképpen igyál meg!!! Én kérdeztem az ivást... Az, hogy valaki kismama, nem jelenti, hogy állandóan ennie kellene. Ui nem kettő helyett eszünk ilyenkor se, csak a minőségre kell odafigyelni...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!