Van itt olyan, aki nem tudott szoptatni és emiatt a férje neheztelt, haragudott rá? Hogyan tudtátok megbeszélni a dolgot?
Mi van???
Hmmm...és mi jön még? Haragszik majd rád,mert 10 év elteltével 10 évet mertél öregedni??
Hát ez nagyon beteg!
Őszintén, nekem ez válóok lenne, ha ekkora gyökér férjem lenne, hogy olyannal bánt, amit én akartam a legjobban, megtettem mindent, láthatta is, mégse ment.
Ne haragudjatok, de ilyen válaszokkal nem megyek sokra.
Olyanok véleményét várnám, akik ezen keresztülmentek és sikerült megoldaniuk.
De ezen nincs mit megoldani!!!
Olyan dologgal izélget,meg haragszik,amiről nem tehetsz!
Mit szeretnél ezen megbeszélni???
Ez az első ilyen dolga??? Vagy belekötött már a hajszínedbe,szemszínedbe is?
Lehet, hogy nem segítenek a válaszok, de nekem is az volt az első gondolatom, hogy ilyen ember nem lenne a férjem! Egy anya számára épp elég nehéz feldolgozni, ha nem tud szoptatni, és ha az az ember, akinek mindenben támogatnia kellene, még cseszegeti is, akkor az nem társ...
Egy ember nem gép, hogy a másik elvárásainak megfelelően tudjon működni, és ha valaki mégis így tekintene rám, ahhoz nekem nem lenne közöm!
De hogy a kérdésre is válaszoljak azért... én bizony elmondanám ennek a s****jnek (már bocs), hogy mennyire rosszul esik, hogy olyasmiért haragszik, amiről nem tehetek és ami engem is nagyon bánt. És közölném, hogy ha a férjem akar maradni, akkor tanúsítson valami empátia-félét... vagy szoptasson ő, ha annyira fontos neki!
Akkor azért is neheztelne, ha császárral szültél volna? Mert nem sikerült hüvelyi úton?
Ilyen tudatlan bunkóval biztos nem vállalnék gyereket...
Hogy tudnánk megbeszélni? Elmondanám neki, hogy rajtam kívülálló dolog miatt bánt. Ezzel az erővel azért is neheztelhetne rád, hogy esik a hó...
Ha nem értené meg, nem is beszélnék vele inkább...
Volt egy pasim,aki kijelentette,hogy csak császarral szülhetek,mert ha termésuetes lesz,akkor tönkremegy az ő kis játszótere...
Hát tudod,vissza is adtam azt a példányt a vadonnak,mert nekem ne akarja már megszabni,hogy milyen módon szüljek!
B*sznám ki a férjet az ablakon, már ne haragudj, menjen akkor melegebbre..
Én egy hónapig se szoptattam, tápszeres baba lett, de nem volt vita téma ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!