Császáros anyukák, meddig tudtatok szoptatni?
21 hónapja szopizik és 8 hónapig tejleadó voltam.
Szerintem nem feltétlen függ attól, hogy császár vagy sima szülés.
12-es vagyok. Sosem fejtem, és nem tettem sűrűbben mellre, mint ahogy igényelte.
Azt hiszem, a bő tejáldás részemről azért volt, mert átszakadt egyfajta lelki gát bennem, ami az első két gyermekemnél még megvolt, és ők nem is szoptak. Másrészt a kisfiam nagy szopis volt mindig, ezt róla az első percben megmondták a csecsemős nővérek, hogy az lesz. Pedig nem született nagy babának, vagy ilyesmi.
4-es vagyok, mi a bánatért kellett 0-ra pontozni a válaszomat??? Nem tehetek arról, hogy jól tejelő fajta vagyok, a gyerekem pedig szeret enni...
Nem függ a császártól, ki meddig tud szoptatni.
Nekem a védőnő azt mondta, hogy a tej kereslet kínálat alapon működik. Amennyit szopik, annyi termelődik, tehát elvileg nem kéne elapadnia.
(bár szerintem erre van ellenpélda)
Utolsó: hát ez az, hogy továbbra is nagy kedvvel szopizik a babám, de ennek ellenére csökken a tejem :(
Olyan létezhet, hogy ugyan szopizna szegény, mégis elapad a tej?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!