Csak azért nem javasolt a kemény edzés szoptatás alatt, mert csökken a tej mennyisége, vagy egyéb oka is van?
Figyelt kérdés
2015. nov. 30. 17:29
1/6 anonim válasza:
Az izomláz tejsavat termel, és ettől megváltozik az anyatej íze, van baba, amelyiket zavarja és nem szopik.
Szerintem ez az első fél évben lehet szempont, később már nem nagyon.
2/6 anonim válasza:
Vagyis nem az izomláz termeli, hanem az termelődik izomlázkor. :)
3/6 A kérdező kommentje:
nem akarok hülyeséget mondani ,de hallottam egyszer ,hogy méreganyagok választódnak ki és kerülnek a tejbe fizikai megterhelés hatására ,ez akkor úgy ahogy van ,hülyeség?
2015. nov. 30. 17:44
4/6 anonim válasza:
Hát méregnek nem kéne nevezni azért. :D
5/6 anonim válasza:
Nem hülyeség... a nyirokrendszer a torna hatására a felszabadult lerakódott méreganyagokat szállítja majdbfolyamatosan kifele löki a szervezetből, verejtékezés illetve vizelet-széklet kiválasztásban. És ugyanúgy tejjel is...
6/6 anonim válasza:
Én járok a kislányommal baba-mama tornára, hát mit mondjak, nem gyenge izomlázam szokott lenni utána, de sose volt még semmi gondunk belőle, ugyanolyan szívesen szopik, mint mindig, a tejem sem kevesebb. Elvileg a rázkódással járó mozgások nem jók, pl. a futás, ugrálás, de tornázni nyugodtan lehet. Az izomlázzal esetleg azt lehet csinálni, hogy kitapasztald, hogy óvatosan kezded, növeled a terhelést, és figyeled a reakciót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!