Dagi2589 kérdése:
Begyulladt mell edzés után? Többi lent
Figyelt kérdés
Még mielőtt leírom közlöm nagy mellem van és még cicizik a 2 éves lányom akit nem tudok leszoktatni!Nos eldöntöttem kb 1 hete hogy elkezdek edzeni egy kicsit fogyózni!elkezdtem edzeni de viszont úgy edzetem h nem volt rajtam sport melltartó csak egy top!du.-án elkezdet fájni a jobb mellem estére be is lázasodtam!másnap reggel kékes lilás pirosas foltok jelentek meg a mellemen (ami csak 1 napig volt)!Úgy lett jobb hogy aznap este amikor fájt 1 panadolt bevettem meg a kislányomal kiszívatattam mert NAGYON meg gyűlemlet a tej benne!Most én mindig így járok ha egy kicsit is beütőm akkor aznap már lázasodom be és fáj!most mit tegyek?elmenjek ezzel a helyzettel dokihoz vagy ez a nagy cicizős mell átka?? :-)!lehet hogy hülyeséget mondok/írok de félek hogy mellrákot kapok a sok gyulladás véget!mert ez az lehet gondolom én!segítsetek ti mit tennétek a helyebe?2015. júl. 30. 23:40
1/6 anonim válasza:
Le kéne szoktatni a szoptatásról!
2/6 A kérdező kommentje:
sya már probáltam de nem akar sikerülni!az a baj h nem cumisüvegezik és nem cumizik!csak cici még ezen alszik el!
2015. júl. 31. 00:00
3/6 anonim válasza:
Ne hagyd, tedd le, majd előbb-utóbb befejezi a hisztit.
4/6 anonim válasza:
Nem kapsz mellrákot, de ha lázas vagy, a gyulladásra lehet, hogy kellene antibiotikum, a gyereket meg el kell választani akkor. Viszont éppen ideje is, egyen rendes kaját.
5/6 anonim válasza:
Nem a gyerek hibája, de óvatosabban kell vele bánni. fejés segíthet, cumis üvegbe úgy jobban is átszokhat
6/6 anonim válasza:
Addig szopizzon a kicsi, ameddig jól esik neki. Te meg vigyázz a melleddel. Össze lehet ezt egyeztetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!