Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Utálok szoptatni. Vajon...

Utálok szoptatni. Vajon változni fog ez?

Figyelt kérdés

5 hónapos múlt a fiam. Sajnos kezdetektől csak bimbóvédővel szopizik, mert befelé fordult a bimbom és egyszerűen nem tudtam leszoktatni róla. A mai napig 20 percig szopik összesen mindkét mellből. Az egyiknél 5-10 perc után hiztizik, hogy kell neki a másik, majd míg cserélünk úgy csinál mint akit nyúznak. Majd van, hogy be sem fejezi az evést és máris kijön belőle mind amit kiszívott. Nem csak kis büfi, az előbb is telibehányt. Egyszerűen már nincs hozzá kedvem sem. Beszélgetni nem tudok közben, mert akkor arra figyel és nem eszik, szerencsére a tv mehet, de más nem.

Sok tejem van, és tápláló, nem akarom elválasztani, de már kezdek kiborulni. A fejés nem jöhet szóba, mert egyedül vagyok hétköznnap és így sincs néha semmire se időm. Sok ez a 24 óra ügyelet egyedül.

Szerintetek van remény, hogy előjön a nagy anyai érzés? Nagyon szeretem a fiam, de ezt az egyet nem.

2015. szept. 16. 20:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én is egyedül vagyok sajnos, apa külföldön dolgozik és csak ritkán tud jönni. Kitartás, legalább egy kicsit még. A hozzátáplálást pedig nyugodtan elkezdheted.
2015. szept. 18. 04:47
 12/13 anonim ***** válasza:
Szerintem itt most a baba számít. Neki kell a tápanyag. Csak ilyesmi miatt tápszert adni neki...
2015. szept. 28. 23:51
 13/13 A kérdező kommentje:

Ki mondta, hogy tápszerezni akarom? Vagy cumisüvegből itatni? Egyszerűen csak a saját érzéseimről beszélek, és érdeklődöm, hátha valaki tapasztalt ilyent és elmondaná milyen volt! Köszönöm, hogy kiforgatták sokan az írásomat.

Amúgy a minap a párom szerette volna ő megetetni ezért lefejtem egy adagot és cumisüvegből akarta odaadni neki. El sem fogadta a cumit, hiába ivott már vizet a kánikulában a cumiból! Szóval ennyit erről!

2015. okt. 6. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!