Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogy bírjátok az éjszakai...

Hogy bírjátok az éjszakai szoptatást?

Figyelt kérdés

6 hetes a kisfiam és bevallom vannak napok, amikor alig élek mikor éjszaka kelünk és eszünk. Sőt etetés után nagyon nyűgös. Az elmúlt két napban éjszaka fekve szoptatok és így evés után rögtön megnyugszik, alszik és 2-3 óra múlva kelünk és eszik újra. Ezzel a módszerrel elrontom?

Más is ennyire fáradt? Nálatok is volt erre már példa? Mit tettetek, hogy a kiságyban aludjon?

2010. márc. 12. 08:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
nekem kb. ennyi idős volt, mikor el tudta hagyni az éjszakai evést (mondjuk ő kapott pótlásnak tászert is, mondják, hogy az jobban eltelíti őket, lehet azért. bár tudok olyan tápszeres babáról is, aki sokáig evett éjjel is). szerintem tarts ki, elvileg nem kellhet már sokáig az éjszakai szopi :) és szerintem előttem szólókkal ellentétben butaság rászoktatni az együtt alvásra. nem is mertem soha megkockáztatni. inkább az a kis kényelmetlenség egy ideig, mint 2-3 éves korában kínlódni, hogy aludjon már egyedül...
2010. márc. 13. 00:52
 12/14 anonim ***** válasza:
1. és 3. gyerek kb. ekkortól átaludta az éjszakát, a 2. viszont 3 éven át szopott minimum 2-3x éjszaka. Azóta meg ennyiszer kel fel vizet inni, pisilni. 4 éve nem aludtam át egyetlen éjszakát sem, sőt általában a 3 óra sincs meg egyben. Nehéz, de ki lehet bírni. Hozzászoksz majd, próbálj meg délután kicsit pihizni. Az éjszakai szoptatást erővel elhagyni ilyen korban még nem szabad.
2010. márc. 13. 09:57
 13/14 anonim ***** válasza:
nekem is 6 hetes a kislányom,mi este eszünk fél 9-kor és fél 10-kor alszik el a kiságyba,majd hajnalba kel fél 4-kor.ilyenkor magam mellé teszem,fekve megszoptatom,és bealszik,majd 3 óra mulva ébred,de ekkor már reggele van.próbálj vele napközben aludni,feküdj le vele szopi után,sokat számít és a tejed is több lesz!
2010. márc. 13. 13:13
 14/14 xStefix ***** válasza:

Kényelmetlenség, kínlódás, kényszer...

Együttlét, megbízhatóság, türelem...

Attól függ, honnan nézzük.

2010. márc. 15. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!