Kiválthatok egy éjszakai szoptatást cumival?
Tudom nagyon brutálisan hangzik, de az jutott az eszembe, hogy ez napközben is működik. Mármint nem a szó-szoros értelmében. Nem éheztetni akaroma babust csak az a tapasztalatom, hogy nem mindig az éhség ébreszti fel. Kitapasztaltam már, hogy 3-4 órát is tud aludni. Nappal ha 3 óránál hamarabb felébred akkor a cumit visszacsempészem a szájába és jóízűen alszik tovább és hozza a megszokott alvóidőt. Szóval erre gondoltam. Ha éjjel kipróbálnám, hogy mondjuk a hajnali 1-es etetésnél a cumit adnám neki. Ha éhes úgyis jelezni fogja rövid időn bellül. Na? Hülyeség?
Ja és légyszi ne az írjon, aki most szidni szeretne, hogy élvezzem amíg kicsi, meg szopizik és ne legyek már ilyen. Köszi!
add oda neki, miért is ne. egy próbát megér. mi is adtuk neki és nálunk úgy kilőtte a cumit, hogy csak úgy repült. nálunk nem vált be csak a 180 ml tápszer.
de úgy is jelezne ha éhes. amúgy volt 2x-3x nekünk is hogy 2-3 órát még aludt a cumival. igen van olyan , amikor a baba éjszaka csak a közelségre, vagy a cumira vágyik és nem feltétlenül enni kér.
próbáld ki nyugodtan. biztos fognak írni negatívat is, de tegyél szíved szerint.
hány hónapos?
minden jót. 4 hónapos kisfiú anyukája.
Szerintem is nyugodtan próbáld ki.
Nálunk 4 hónaposan még nem jött be,de már 7 hónaposan működött.
Hogyha éhes úgyis kiköpni a cumit.
első vagyok. nekünk is fiú :) hol laktok?
Mi Nyíregyházán.
nekünk bejött-minden csoda 3napig tart,csak azt bird ki...először üvölt,h hé mami...ilyenkor enni szoktunk,de ha visszaaltatod megszokja.én legalábbis rájöttem,h megszokásból kel fel.egy próbát megér
üdv
Az elsőnek: Mi Nagykanizsán lakunk, de míly véletlen vannak rokonaink Nyíregyházán.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat.Próbálkozom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!