En alig birom nyitva tartani a szemeimet,majd miutan leteszem a babat nem birok eleludni ,sokszor egy oran kereztul nezem a mennyezetet.A fekve szoptatas kizart nalam.
2009. dec. 2. 13:56
1/10 anonim válasza:
én fekve szoptatok és ha nagyon álmos vagyok elalszom és arra ébredek, h kitolja már a cickót.
Amúgy többnyire nehéz felkelnem nekem is, de ha már függőlegesbe vagyok, akkor teljesen felébredek és fura, mert mikor vissza fekszek nem vagyok álmos kicsit sem, de becsukom a szemem és elalszok.
Én sem tudom, h hogy csinálom ezt. :)
Amúgy az én manón egy órát eszik.
2009. dec. 2. 14:03
2/10 anonim válasza:
Elég "kemény",én 18 hónapja:-)
Ő fekve szopcsizik,melletünk alszik még..
Voltak holtpontok,mostmár ugy-ahogy "megedződtem":-)
muszály volt:-)
2009. dec. 2. 14:08
3/10 anonim válasza:
Már 10 hónapja szoptatok. Én már megszoktam, na jó van, hogy kivagyok mert óránként fent van, pl. fogzás, de általában csak 2x kelünk.Éjszaka ülve szoptatom, 5-10 perc szopi, és alszik tovább, teszem vissza a kiságyba.
2009. dec. 2. 14:15
4/10 anonim válasza:
hála istennek, rögtön visszabirok aludni.
2009. dec. 2. 14:16
5/10 anonim válasza:
Én is féltem, mert nehezen alszok vissza, de azért midig sikerült hamar visszaaludnom.
2009. dec. 2. 14:17
6/10 anonim válasza:
Nekem másik szobában van a 4 hós babám,szóval nekem muszáj felkelni.Az a problémám nekem is,hogy utána nem vagyok álmos.Alig bírok elaludni.Reggel meg nem bírok felkelni.Ki érti ezt?:)
2009. dec. 2. 14:19
7/10 anonim válasza:
azt mondja már meg nekem valaki, hogy nagyobb babákat mért kell etetni éjszaka?! de komolyan kérdezem!
6-7 hónapos baba már nem igénli az éjszakai evést, mert tudja, mia z éjszaka és mia a nappal?
2009. dec. 2. 14:36
8/10 anonim válasza:
Nagyon nehezen, 10 hónapja szoptatok, hát már néha elég. Én is ülve szoptatok, és van, hogy óránként kelünk. Néha úgy érzem sosem lesz vége. Jó lenne már aludni akár öt órát egyben. Ja és nagyon gyakran én sem bírok visszaaludni.
2009. dec. 2. 14:44
9/10 anonim válasza:
14:36-osnak:én is még mindig szoptatom éjjel a 14 hónapos babámat,az elso hat hónapban az éhsége miatt,azután meg azért,mert csak így aludt vissza,ill.nyugodott meg,cumit sosem fogadta el.Most meg már nincs szívem sírni hagyni,inkább pár másodpercet szopiztatom és már alszik is.Ebben szerintem nincs semmi rossz vagy elítélni való.
A kérdezonek:az elején nagyon nehéz,de hozzá lehet szokni,én fekve szoptatok,kozottunk alszik,és rogton vissza tudok aludni.
2009. dec. 2. 15:47
10/10 A kérdező kommentje:
Az elso gyermekemet en is fekve szoptattam,de csak bal oldalon tudtam megtalalni a jo poziciot ezert a bal mellem mindig tele volt,a jobbol pedig szinte elapadt,ezert most inkabb az ulest valasztottam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!