Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mikor (a gyereketek milyen...

Mikor (a gyereketek milyen idős korában) hagytátok abba a szoptatást, és milyen okból?

Figyelt kérdés
2015. júl. 8. 12:55
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
73%
3,5 évesen mert akkor már nem kérte. Előtte próbáltam leszoktatni de mindig addig sírt amíg meg nem kapta, aztán magától leszokott. Makk egészséges 5 éves most :)
2015. júl. 8. 14:50
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
A nagyobb pótlást kapott a lefekvés előtti szopinál már 2 hónapos korától. Nappal fejtem szopik után, ezeket összegyűjtve kapta. 11 hónapos korától ő szokott le a ciciről, már 2 hónapos terhes voltam, lecsökkent a tejem. A kicsi 3 hónapos korától kap esti pótlást, ugyanúgy lefejt tejet, de mostanában délután is adnom kell neki. Úgy tervezem, hogy kb.1 éves koráig szoptatom, ha kéri is persze addig.
2015. júl. 8. 20:31
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Most 2 éves és 8 hónapos még mindig szopizik délutáni és esti alvásnál. Szeptemberben jön a kistesó úgyhogy készülök a tandem szoptatásra :)
2015. júl. 9. 13:31
 24/24 anonim ***** válasza:
2,5 évesen választottam le, mert jött a tesó és nem lehetett volna eü okok miatt. Amúgy napi 4x még szopott. A kics most 6 hónapos, de semmi mást nem fogad el csak a tejet és csak ciciből. A lefejt plusz tejet meg öntöm a nagyobb kakaójába.
2015. júl. 10. 18:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!