Tenyleg abba kellett volna mar hagynom a szoptatast?
Ez a kérdés teljesen gyerek- és anyukafüggő.
Nem fogsz egyértelmű választ kapni, de nem is kell keresni a választ, hanem úgy kell csinálni, ahogy nektek jó!
Viszont az furcsa, hogy az orvos így áll a dologhoz...
Sajnos vannak még ilyen orvosok és védőnők is, és nem csak vidéken. Nekem a védőnőm fújja a 30 éves elveket, de sosem foglalkoztam vele.
4 hónap megszakítással majdnem négy éve szoptatok, jelenleg a másodikat 21 hónapja. (Ismerősöm több, mint négy éve szoptat folyamatosan, az elsőt 3 éves koráig (fél évig tandemben a másodikkal), a másodikat több, mint két éve és most együtt az újszülött tesóval. )
Semmi probléma sem volt egyikünknél sem az elválasztással, én is addig fogok szoptatni, amíg mindkettőnknek jó, na persze 3 évesen már nem szeretnék szoptatni, de addig még sok időnk van.
Szerintem minden gyereknél eljön egyszer az idő, amikor magától abbahagyja a szopit. Az extrém esetekben, akiknél 5 éves korba és afölött is szopizik a gyerek, ott szerintem az anyuka nem tudja elengedni a gyereket.
Ne foglalkozz senkivel Kedves Kérdező! Szoptass, amíg egyikőtöknek sem teher!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!