Tenyleg abba kellett volna mar hagynom a szoptatast?
Szia!
Szerintem ne hagyd abba a szoptatást,ha neked és neki ez még nem okoz kényelmetlenséget! Amit meg az orvos vagy a védőnő mond, udvariasan hallgasd végig,tégy úgy mintha elgondolkoznál rajta és hazafele " ha olyan" töröld is:)
Én mit meg nem adtam volna és adnék,hogyha nem is 1 éves koráig,de legalább 6hós koráig tudtam volna szoptatni. "Sajnos csak 3 hónapig tudtam"..
Ne másra hallgass,csak is magadra, arra,hogy te neked/nektek mi a jó:)
Kétéves stàtuszvizsgálaton említettem a gyerekorvosunknak, hogy még naponta többször szopik. A doktornő odaszólt a gyereknek, hogy "kisanyám, te egy mázlista vagy." És ezzel le is zárta a témát.
A "kilenchónaputánnullatápérték" válaszoló véleményére hozzáfűzném, hogy anytejleadóként 14 hónapos gyerekem mellett újszülötteket tápláltam, és gyönyörűen fejlődtek a tejemtől.
szerintem erettsegi bankett elott is meg kell szoptatni meg a gyereket nehogy hianyerzete legyen
a kedves anyukanak, mert ez mar sexualis perverzio szerintem. foleg tandemben. jo hogy nincs 4 melle mert kerne kolcson par kolkot a szoptatashoz. undorito.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!