Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Tenyleg abba kellett volna...

Tenyleg abba kellett volna mar hagynom a szoptatast?

Figyelt kérdés
Kisfiam 1 eves. Ma voltunk orvosnal. Es teljesen meg volt rokonyodve ,hogy meg neha szopzik. Este kap cicit,meg ebredeskor. Nagyon kellemetlen volt. Ekkora gyereknek mar nem valo cici szerinte. Valoszinuleg mar nem fogom tudni levalasztani.Sokkal elobb kellet volna. Tanacstalan vagyok...Bar meg 6 honapos sem volt mar mindenki azt hajtotta,hogy minek szopik meg....
2015. ápr. 30. 13:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
78%
aki lepontozott gondolkozzon már el. hány száz baba van,és volt aki nem akar rendes ételt enni? hányszor olvasom itt is,hogy 9-10 hónapos babák nem esznek még semmit. ha nem lenne semmi tápértéke a tejnek,ezek a babák halottak volnának már!! nem tudtok gondolkozni,olyan nehezetekre esik? azt meg végképp nem értem,azt miért pontozzátok le,hogy szoptasson amíg ö akar. miért szerintetek törvénybe kéne írni? ő nem döntheti el? mi közötök hozzá? ne itt éljétek ki magatokat,mert nem sikerült szoptatnotok,vagy ne itt keressétek a nincs tápérték kifogást mert ti nem szoptattatok. attól a kérdező még eldöntheti ő akar-e.
2015. ápr. 30. 14:20
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem ne hagyd abba a szoptatást,ha neked és neki ez még nem okoz kényelmetlenséget! Amit meg az orvos vagy a védőnő mond, udvariasan hallgasd végig,tégy úgy mintha elgondolkoznál rajta és hazafele " ha olyan" töröld is:)

Én mit meg nem adtam volna és adnék,hogyha nem is 1 éves koráig,de legalább 6hós koráig tudtam volna szoptatni. "Sajnos csak 3 hónapig tudtam"..

Ne másra hallgass,csak is magadra, arra,hogy te neked/nektek mi a jó:)

2015. ápr. 30. 14:35
 13/17 anonim ***** válasza:
46%
Ugyan már. Szoptasd. Kisfiamat 26 hós koráig szopizott. Utána megbeszéltük, hogy már nagy fiú, és fáj ha szívja mert erősen szív. Ügyesen elfogadta, hogy nem kap többet.
2015. ápr. 30. 20:05
 14/17 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom a valaszokat!
2015. ápr. 30. 20:25
 15/17 anonim ***** válasza:
72%

Kétéves stàtuszvizsgálaton említettem a gyerekorvosunknak, hogy még naponta többször szopik. A doktornő odaszólt a gyereknek, hogy "kisanyám, te egy mázlista vagy." És ezzel le is zárta a témát.

A "kilenchónaputánnullatápérték" válaszoló véleményére hozzáfűzném, hogy anytejleadóként 14 hónapos gyerekem mellett újszülötteket tápláltam, és gyönyörűen fejlődtek a tejemtől.

2015. ápr. 30. 22:43
 16/17 A kérdező kommentje:
Koszi neked is.
2015. máj. 1. 11:41
 17/17 anonim ***** válasza:
9%

szerintem erettsegi bankett elott is meg kell szoptatni meg a gyereket nehogy hianyerzete legyen

a kedves anyukanak, mert ez mar sexualis perverzio szerintem. foleg tandemben. jo hogy nincs 4 melle mert kerne kolcson par kolkot a szoptatashoz. undorito.

2015. júl. 30. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!