Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Nem indúl bea tejem! Tanácsot...

Nem indúl bea tejem! Tanácsot szeretnék! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Most 4 hetes a kisfiam és tápszertkap már a kórház óta.

Természtesen szoptatom is de kb csak 10ml tejem van.Nem akarom föladni hátha csoda történik. Ha valaki járt már így vagy tudtanácsot adni megköszönném!

2010. márc. 3. 16:27
 1/2 anonim ***** válasza:
71%
Első és legfontosabb tanács: Ne pánikolj, ne görcsölj! Pihenj sokat, igyál sokat, minél többször rakd mellre. Fejni sem tudsz? Ha tudsz fejni az jó, add azt neki és nézesd meg a gyerekorvossal a gyerek nyelvét, mert a nem szopás arra utal, hogy le van tapadva a nyelve. Jól beveszi a mellbimbód? Nem befelé forduló? Tejserkentőket (tea, homeopátiás bogyó, stb.) iszol?
2010. márc. 3. 16:33
 2/2 anonim ***** válasza:
78%
Szia! Szoptass tovább szorgalmasan! Meg fejd ki a maradékot, akkor is, ha csak pár csepp! Még a szoptatós teát, a sok folyadékot tudom javasolni, és hogy ne idegeskedj! Nekem valamivel több tejem volt, mint neked, de szintén tápszereztem. De mikor elmúltak egyéb problémáim (sok bajom volt a szülés után, ami miatt feszült voltam), olyannyira beindult a tejem, hogy teljesen elhagyhattuk a tápszert.
2010. márc. 3. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!